Vinkki Gigantista joululahjoja ostaville

Gigantin joulutarjoukset
Gigantin joulutarjoukset

Kerroin aiemmin, että minulle tuli varsin huonoja kokemuksia CDON.com-verkkokaupasta. CDON.com mitätöity tilaukseni ilmoittamatta siinä minulle enkä tämänkään jälkeen saanut tilausta tehtyä Osuuspankin verkkopankin kautta, Osuuspankin luottokortilla saatika laskulla.

Tämä lahja uhkasikin mennä pipariksi, mutta tällä kertaa pelastajaksi osoittautui Gigantti. En nyt kerro tässä tuotetta, ettei joululahja paljastu etukäteen, mutta kyseistä tuotetta oli myynnissä CDON.com-verkkokaupassa huomattavasti Gigantin hintaa halvemmalla. Tiesin kuitenkin, että myös Gigantissa oli ollut aiemmin samaa tuotetta myynnissä samalla, alemmalla hinnalla. Gigantin hinnathan tuppaavat hyppimään paljon ja tietyt tuotteet ovat aina tiettyyn aikaan vuodesta alennuksessa. Esimerkiksi Weberin grillejä myydään aina alkukeväästä kymmenien prosenttien alennuksessa, josta kerrotaan vain uutiskirjeen tilaajille (vrt. juttumme siitä, miten uutiskirjeitä tilaamalla voi säästää).

Myyjä kuitenkin mainitsi Gigantissa, että tämä tuote olisi hänen muistinsa mukaan tulossa ehkä tarjoukseen tässä lähiviikkoina. Mielestäni oli hienoa, että hän varoitti tästä ennen ostamista. Hän kuitenkin sanoi, että Gigantissa on asiakastakuu. Käytännössä tämä toimii tietyille tuotteille myös niin, että jos tuote tulisi alennukseen 30 päivän kuluessa sen ostamisesta, saisimme tämän hinnanerotuksen itsellemme. Odotus oli, että tuote olisi tarjouksessa välipäivinä.

Huomasin kuitenkin pari päivää sitten, että tuote tuli alennukseen jo nyt ennen joulua ja kerroin tästä tuotteen ostaneelle isälleni. Hän meni eilen Hämeenlinnan Tiiriön Giganttiin ja homma toimi juuri niin kuin oli luvattu eli hän sai kuittia näyttämällä tuon hinnanalennuksen verran useamman sata euroa takaisin jo aiemmin tehdystä ostoksesta!

Tämä asiakastakuu ei toimi käsittääkseni kuitenkaan kaikille tuotteille. Esimerkiksi matkapuhelinten hinta alenee koko ajan niin nopeasti, että Gigantti ei tätä etua niille myönnä. Sama pätee myös tietokonepeleihin ja useisiin muihin tuotteisiin. Käsitykseni on, että esimerkiksi kodinkoneet ovat kuitenkin tämän takuun piirissä.

Jos siis ostat joululahjoja Gigantista, kannattaa tutustua tähän juttuun. Meille etu oli useamman sata euroa. Gigantissa aiemmin työskennellyt kaverini sanoi, että ei se Giganttikaan mikään täydellinen kauppa ole, mutta ainakin tässä jutussa Gigantti sai kyllä minulta täydet pisteet.

Yksi kommentti

  1. Gigantissa oli joskus myös hintatakuu. Jos löysit saman tuotteen muualta halvemmalla gigantti palautti tuotteiden erotuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.