Salaisuus piilolinssien hinnoista

Netlens.fi antaa Vertaa.fi:n kautta tulleille käyttäjille huomattavasti halvemman hinnan
Netlens.fi antaa Vertaa.fi:n kautta tulleille käyttäjille huomattavasti halvemman hinnan

Markus kirjoitti viime viikolla siitä, kuinka lennot voi saada halvemmalla hintavertailua käyttämällä. Blogijutun kommenteissa nimimerkki J.J. vihjasi, että myös piilolinssit saisi halvemmalla Vertaa.fi:n kautta kuin siirtymällä suoraan verkkokauppaan. Tämä oli meille ainakin uusi tieto, joten otimme selvää, voiko tällä tavalla todella säästää piilolinssejä tilatessa.

Valitsimme neljä Vertaa.fi:n mukaan suosittua piilolinssimerkkiä ja selvitimme, mistä verkkokaupoista ne saa halvemmalla hintavertailusivuston kautta. Vertailuun otimme mukaan seuraavat Vertaa.fi:stä löytyvät piilolinssejä myyvät verkkokaupat: Lensbase.eu, Lensme.fi, LensOn.fi *, Lensstore.fi, LensWay.fi *, Netlens.fi, Piilari.fi (Piilarinet), Shopping4net.fi * ja Yourlenses.fi *.

Vertailumme perusteella Lensbase.eu, Piilarinet ja YourLenses näyttävät aina samaa hintaa tuli verkkokauppaan mitä kautta tahansa, mutta kaikkiin muihin piilolinssikauppoihin toden totta kannattaa siirtyä Vertaa.fi:n kautta. Muutamalla ylimääräisellä klikkauksella säästää helposti useita euroja tilauksen loppusummasta.

Alla olevasta taulukosta näet vertailussa mukana olleet piilolinssimerkit. PureVision ja Air Optix Aqua ovat kuukausilinssejä, Acuvue Oasys for astigmatism toorisia linssejä ja Aqua Comfort Plus kertakäyttölinssejä.

Useista verkkokaupoista voi saada piilolinssit halvemmalla Vertaa.fi:n kautta. Voit klikata kuvan suuremmaksi.
Useista verkkokaupoista voi saada piilolinssit halvemmalla Vertaa.fi:n kautta. Voit klikata kuvan suuremmaksi.

Tyypillisesti hintaerot ovat muutaman euron luokkaa, mutta Netlensin tapauksessa voi sanoa, että kyse on jo todella isoista eroista. Esimerkiksi Air Optix Aqua -kuukausilinssit ja Aqua Comfort Plus -kertakäyttölinssit saa Netlensistä Vertaa.fi:n kautta jopa 28 % halvemmalla.

Myös LensWayn kohdalla voidaan puhua suurista eroista. Esimerkiksi tilaamalla vertailun tooriset linssit LensWaysta Vertaa.fi:n kautta säästää yli 10 euroa LensWayn normaaliin hintaan verrattuna.

Jos ostat piilolinssejä netistä, kannattaa ennen tilaamista ehdottomasti kokeilla saako piilolinssit halvemmalla Vertaa.fi:n kautta. Vertailumme perusteella sanoisin, että hyvin todennäköisesti saa. Erityisesti jos ostat Netlensistä, vaikuttaisi siltä, että verkkokauppaan kannattaa siirtyä ainoastaan Vertaa.fi:n kautta. Sen verran isoista hintaeroista kyseisen kaupan kohdalla on kyse.

Vertaa.fi:ssä olevat piilolinssit ja piilolinssejä myyvät verkkokaupat löydät täältä: http://www.vertaa.fi/piilolinssit/

Suurkiitos vielä J.J.:lle tästä vinkistä. Kuten lentohintojen kohdalla, tässäkin voi puhua aika päräyttävästä jutusta.

5 kommenttia

 1. Mitenkäs muuten ostohyvitys. Katoaako tieto tulopaikasta, jos menee ostohyvityksestä vertaa.fiihin ja sieltä nettikauppaan? 🙂

  1. Hyvä kysymys. Tuo pitääkin testata jossain vaiheessa ihan käytännössä. 🙂

   Tässä vaiheessa sanoisin ihan puhtaana veikkauksena, että ostohyvityksen voi saada Vertaa.fi:nkin näyttämästä hinnasta. Tällöin pitää vain ensin siirtyä verkkokauppaan Vertaa.fi:n kautta, jotta saa selaimeensa näkyviin halvemman hinnan. Tämän jälkeen pitää siirtyä Ostohyvitys.fi:n kautta uudestaan verkkokauppaan ja tehdä tilaus tällä nyt näkyvissä olevalla halvemmalla hinnalla.

   Ihan satavarmasti en kuitenkaan uskalla luvata, että tuo temppu toimii. Saattaa olla että Vertaa.fi:n käyttäminen samaan aikaan sotkee ostohyvitystapahtuman ja bonukset jäävät saamatta.

   Kokeilemisen arvoinen kikka kuitenkin.

 2. Favoptic:kista minä tilaan piilarit. Ihmettelin vaan ettei sitä ole laitettu vertauslistalle.

 3. En tiedä päätekö piilareihin sama kuin oikeisiin silmälaseihin, jos linssin hinta on kovin halpa se on mielestäni pikemminkin epäilyttävää. Voiko laadukasta linssia tehdä halvalla?

  http://www.ts.fi/uutiset/talous/1074295585/Mika+linsseissa+maksaa

  Sitten jos mennään silmälasilinsseistä vaikka valokuvauspuolelle, jossa taviksenkin on helppo tulkita tuloksia, totuus on ettei halvalla optiikalla saa hyvää laatua, ei hyvää piirtoa tai väritoistoa mitenkään. Optiikan hinta korreloi suoraan laadun kanssa.

  Tämä sama totuus pätee myös mm. moniin työkaluihin. Ostaako huono työkalu 10 kertaa, vai hyvä kerran. Työnhekemisen tehokkuuttakin haittaa merkittävästi huonot työkalut. Siksi hinnassa säästäminen, saattaa tarkoittaa työajan pidentämistä tai monta kertaa uudelleen tekemistä, joka taas tarkoittaa kokonaiskustannusten kasvamista.

  No lipsahti aika kauas alkuperäisestä aiheesta, eli piilolinsseistä. Mutta omien kokemuksien mukaan, jos haluaa säästöjä, köyhällä ei aina ole varaa halpaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.