Ilmaista rahaa pikavippejä ottamalla?

Trustbuddy.comin etusivu
Trustbuddy.comin etusivu

Tarkkamarkan sisarsivustolla Ostohyvitys.fi * on verkkokauppojen lisäksi mukana useita pikalainayrityksiä. Mielenkiintoisimmat näistä ovat Vivus * ja TrustBuddy *, sillä molemmista palveluista voi saada lyhytaikaisen lainan ilmaiseksi. Ostohyvitys.fi:n avulla kyseisistä palveluista on siis mahdollista tienata itselleen hieman ilmaista rahaa.

Vivus.fi on 4finance Oy:n omistama pikavippisivusto, joka myöntää ensimmäisen lainan ilman korkoja ja käsittelykuluja. TrustBuddy on vertaislainapalvelu, jonka käyttäjät lainaavat rahaa toisilleen ja toisiltaan. TrustBuddy on ruotsalainen yritys, jolla on myös (huonosti) suomeksi käännetyt verkkosivut. TrustBuddyn kautta saa lainan ilmaiseksi jokaisella lainauskerralla, jos lainan maksaa takaisin 14 päivän kuluessa. Ostohyvitys.fi:n tarjoamat bonukset voi kuitenkin saada kummastakin lainapaikasta vain ensimmäisellä lainauskerralla.

Hakemalla ilmaisen pikavipin Vivukselta Ostohyvitys.fi:n kautta, saa 7,50 euroa bonusta *. TrustBuddysta Ostohyvitys.fi maksaa 0,63 euroa bonusta rekisteröitymisestä ja 6,50 euroa bonusta * lainahakemuksesta. Yhteensä ilmaista rahaa tällä tavalla on kerättävissä 14,63 euroa. Mistään mielettömistä summista siis ei ole kyse, mutta ilmainen raha on ilmaista rahaa.

Kannattaa huomata, että Ostohyvitys.fi:ssä on 15 euron tilitysraja. Rahat saa siirrettyä Ostohyvitys-tililtä omalle pankkitililleen siis vasta, kun kasassa on 15 euroa tilityskelpoista saldoa. Puuttuvan 37 senttiä saa kuitenkin kerättyä helposti jostakin Ostohyvitys.fi:n muista ilmaisista kampanjoista *.

Testasin ilmaisen rahan saamista itse pari viikkoa sitten ottamalla TrustBuddylta 100 euron ja Vivukselta 10 euron lainan Ostohyvityksen kautta. Noin 15 minuuttia myöhemmin tuli Vivukselta rahat tilille ja lasku sähköpostiin sekä Ostohyvitykseltä sähköpostiin tieto 7,50 euron bonuksista. Vivuksen lainan maksoin takaisin samana päivänä ja maksettavaksi jäi tosiaan se samainen 10 euroa ilman korkoja ja kuluja. Lainan hakeminen, rahojen saaminen ja lainan takaisin maksaminen sujui kaikin puolin moitteettomasti.

TrustBuddylta tuli noin viisi tuntia lainan ottamisen jälkeen palvelulle ominaisella tankerosuomella kirjoitettu viesti kännykkään ja sähköpostiin. Viestissä kerrottiin, että rahat ovat tililläni 1-3 päivän kuluttua pankista riippuen. Laina oli Osuuspankin tililläni seuraavana aamuna. Viesteissä myös muistutettiin, että laina on ilmainen, jos sen maksaa takaisin 14 päivän sisään. Laskua ei tullut sähköpostiin, vaan lainan eräpäivä ja tilinumero, jonne laina piti maksaa takaisin, löytyi vain kirjautumalla sisään TrustBuddyn sivuille.

Lainan hakemisen jälkeen TrustBuddyn sivuilla näkyy vähän hämäävästi vain 30 päivän päässä odottava eräpäivä ja takaisin maksettava summa korkoineen kaikkineen. Missään ei ole mainintaa siitä, että laina on yhä ilmainen, jos sen maksaa takaisin 14 päivän sisään. Voisi kuvitella, että tästä syystä monelta unohtuu lainan maksaminen ensimmäisen 14 päivän aikana, jolloin ilmainen laina ei olekaan enää ilmainen. Jos haet lainaa TrustBuddylta, laita kalenteriisi merkintä 14 päivän päähän ja pyri maksamaan laina takaisin siihen mennessä.

Huomasin myös, että uuden lainan hakeminen TrustBuddylta on todella helppoa, vähän ehkä liiankin. Sisäänkirjautuneena uuden lainan hakeminen tapahtuu yhdellä klikkauksella, eikä käyttäjältä kysytä mitään varmistusta.

Uuden lainan hakeminen TrustBuddysta
Uuden lainan hakeminen TrustBuddysta

TrustBuddyn kohdalla joko minä sohlasin tai Ostohyvitys sohlasi, sillä bonukset jäivät omalta osaltani saamatta. Otin 27.2. yhteyttä Ostohyvityksen asiakaspalveluun, josta luvattiin selvittää asia mainostajan kanssa.

Jos haluat itse koittaa kerätä tällä samalla tempulla 14,63 euroa ilmaista rahaa, varmista bonusten kirjautuminen lukemalla ensin alta Ostohyvityksen käyttöohjeet.

Älä kuitenkaan kokeile tätä temppua, jos et ole ehdottoman varma, mitä olet tekemässä tai jos et ole varma, että pystyt maksamaan lainan ajallaan takaisin. Lyhytaikaisten lainojen korot ja käsittelykulut ovat korkeita, joten jos lainaa ei maksa ajoissa takaisin, jää Ostohyvitys.fi:n antamien bonustenkin jälkeen takuulla tappiolle.

Näin käytät Ostohyvitys.fi:tä

Loppuun vielä yleiset Ostohyvitys.fi:n käyttöohjeet, jotka pätevät kaikkien kampanjoiden kohdalla. Saatoin unohtaa neljännen kohdan itsekin TrustBuddyn osalta, joten kertaus voi olla paikallaan, vaikka palvelu tuttu olisikin.

Näin saat bonusta Ostohyvitys.fi:n kautta:

 1. Kirjaudu sisään Ostohyvitys.fi:hin.
 2. Jos selaimessasi on Adblock tai jokin muu mainokset ja evästeet estävä lisäosa, ota se pois päältä.
 3. Etsi haluamasi verkkokauppa Ostohyvityksen sivuilta ja klikkaa vihreää Siirry kauppiaan sivulle -painiketta.
 4. Suorita ostoksesi loppuun asti juuri avautuneessa välilehdessä, äläkä vieraile muilla sivuilla ennen kuin ostotapahtuma on tehty.

Erityisen tärkeä on tuo viimeinen kohta. Jos verkkokauppaan siirtymisen jälkeen vierailee muilla sivustoilla, esimerkiksi alennuskoodeja etsien, saattaa se häiritä ostohyvitystapahtumaa, jolloin bonukset jäävät saamatta. Etsi siis mahdolliset alennuskoodit ennen kuin siirryt verkkokauppaan Ostohyvityksen kautta.

Ostohyvitys.fi:hin liittyminen ja palvelun käyttäminen on täysin ilmaista. Jos et ole vielä Ostohyvitys.fi:n käyttäjä, voit liittyä mukaan klikkaamalla tästä *.

9 kommenttia

 1. Tästä blogista on harmillisesti tullut enempi affiliaatti-markkinoinnin väline kuin mitään muuta.

 2. Juu, ei täällä juuri muuta olekaan. Välillä ripotellaan jotain asiaa sekaan, mutta hyvin vähäistä se on.

 3. Totta. Mikä toi sellainen säästäminen on jos keinotellaan yrityksiltä rahaa (vaikka pikavippi-yritykset ovatkin matalampaa sakkia). Ei ole kovin kestävä elämänmuutos kyseessa, ainakaan.

 4. Eiköhän tämänkin blogin pitäjän ole tarkoitus hommata leipänsä ja mahdollisesti jotain särvintäkin leivän päälle tätä blogia pitämällä. Muistaakseni joskus mainitsi blogin ja sen liitännäiset päätoimekseen 😉
  Hyvää jatkoa vaan, tälläistä yrittäjähenkeä tarvitaan !

  Kiukuttelijoille mainittakoon että minusta jokaisen sivun alalaidassa on maininta :
  ”* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).”

 5. Työttömällä on aikaa kalastella ilmaista rahaa(Vivukselta 7.50€)ja myös eräästä verkkokauppaostosta jää Ostohyvitys 5€ suuremmaksi kuin ostos,onnistuu toistaiseksi.

 6. > Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä.

  Hehe, pikemminkin jotkut sivun linkeistä ovat normaaleja linkkejä.

 7. Huomioitko rahan aika-arvon? Olisi tullut enemmän korko-efektiä, jos olisit maksanut ilmaisen lainan mahdollisimman myöhään pois. ”Markka on arvokkaampi tänään kuin huomenna” Joka kannattaa pitää mielessä myös pitkäaikaissäästämisessä esim asuntoa varten, josta kirjoitat. Vrt säästämäsi summan osuus asunnon hinnasta 10v sitten vs nyt.

 8. Trustbuddy otti ja meni ”konkurssiin” kun omistajat kävelivät ovista ulos lahkeet täynnä rahaa ja katosivat paremmille maille. Vivuksen ilmaislaina on vielä ihan jees, samoin Ferratumin jota ei tässä edes mainittu. Sitten on vielä pari muuta paikkaa: Limiitti.fi ja Suomilimiitti.fi, mutta nämä ovat mielestäni huonoja ilmaisrahan hakuun kun on avattava ns. jatkuva luottotili, joka jää sitten taustalle aina auki. Ei muuta, tässä vähän päivitystä 2016 vuodelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.