Leffaliput halvemmalla

Finnkinon liput
Finnkinon liput

Nopea vinkki torstai-iltaan. Leffaliput voi saada halvemmalla kun ostaa ne netin huutokauppasaiteilta tai esimerkiksi Tori.fi kautta.

Myyn esimerkiksi itse tällä hetkellä Huuto.net kautta kahta Finnkinon yrityslippua. Näillä lipuilla pääsee mihin tahansa Finnkinon elokuvaan, myös 3D-näytöksiin. Normaalihinta yhdelle lipulle on 14 euroa. Tällä hetkellä liput ovat menossa reilulla 13 eurolla.

Huuto.net ja Tori.fi kautta kannattaa tähyillä varsinkin joulun jälkeen myös erilaisia lahjakortteja. Tuolla on myynnissä jonkun verran esimerkiksi S-ryhmän lahjakortteja. Tämäkin on yksi tapa säästää ruokaostoksissa! S-ryhmän lahjakortit ovat muutenkin lähes käteisen arvoista tavaraa Suomessa.

Ihmiset saavat näitä lippuja ja lahjakortteja esimerkiksi juuri joululahjoina tai työnantajan antamina kannustepalkkioina. Aika paljon näkee erilaisten myyjien myyvän töistä bonuksina saamiaan lahjakortteja.

Yksi kommentti

  1. S-lahjakortteja myyvät ovat useasti rahanpuutteessa,myyvät korttia esim. huutonetissä ja toimitusaika on kaksiviikkoa,saavat rahat käyttöönsä pariksiviikoksi ja ostavat kortin kun on sen toimitusaika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.