Näin saat aina 15 % alennuksen H&M:stä

H&M:n 15 % alennuskuponki
H&M:n 15 % alennuskuponki

Tiedän, että H&M alennuskoodit ovat yksiä verkon etsityimpiä. Tässäpä siis kunnon säästövinkki H&M:ssä paljon shoppaileville.

H&M antaa sinne tuodusta pussillisesta vaatteita 15 % alennuskoodin myymälään.

Koodin ehdot ovat: “Alennus ei koske designer-mallistojen tuotteita tai lahjakorttiostoja eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.”

Kuponkeja saa kerrallaan maksimissaan kaksi kappaletta.

Testasin tämän äsken Hämeenlinnan H&M-myymälässä. Vein Pirkan muovikassillisen vanhoja risoja vaatteita ja sain tuon kuvassa näkyvän alennuskortin.

Hienoa H&M:n keräyksessä on, että sinne kelpaavat myös kuluneet ja revenneet tekstiilit. Käytettäviksi kelpaavat vaatteet menevät myyntiin käytettyjen tavaroiden myymälöihin ympäri maailmaa. Tekstiilit, jotka eivät enää kelpaa vaatteiksi, muutetaan muiksi tuotteiksi, kuten siivousvälineiksi.

Lisäksi H&M lahjoittaa jokaisesta liikkeeseen tuodusta tekstiilikilosta 2 senttiä WWF Suomelle.

Jos siis olet menossa ostamaan jotakin H&M:stä, ota mukaan pussillinen vanhoja vaatteita ja saat aina ostostesi hinnasta -15 % pois!

Jos tämä ei ole fiksua kuluttamista en tiedä mikä on.

Tekijä: Markus Ossi

Markus Ossi on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomisti. Markus on opiskellut rahoitusta HEC Montréalissa ja markkinointia ESC Reimsissä. HEC Montréalissa hän opiskeli sijoitusportfolioiden hallintaa, johdannaisinstrumenttien hinnoittelua sekä kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. ESC Reimsissä hän opiskeli markkinointia sekä brändien hallintaa. Markus on ollut säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana mm. Huomenta Suomessa, Kuningaskuluttajassa sekä Jenny+ -ohjelmassa.

6 vastausta artikkeliin “Näin saat aina 15 % alennuksen H&M:stä”

  1. KappAhlista saa samalla menetelmällä 5 euron hyvityksen. vähintään 30 euron ostoksesta, eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. minimihinnalla saman kokoinen alennus, isommassa ostossa prosentti pienenee. mutta kumpaan liikkeeseen on enemmän asiaa.

  2. Tossa on järkeä jos ajattelee muutenkin joka tapauksessa haluavansa ostaa vaatteensa halpaliikkeestä. Sen laatuhan voi olla parhaimmillaan hyvää, ehkä useammin ei. Ympäristön kannalta kertakäyttökulutus pussillinen henkkamaukkaa ulos ja sisään säännöllisesti kuulostaa hurjalta. Vaikka toinen puoli on tietysti se, jos kulutusmäärät on hillittyjä ja kestävyys pitkä, niin materiaalit palaa tehokkaammin kiertoon jos H&M tekee niin kuin väittää. Työntekijöiden laiminlyönti on yksi syistä, miksi en yleensä H&M:ltä mitään osta.

  3. Alennuksen saa vain yhdestä vaatteesta, ei siis koko ostoskasasta. Mutta esim. farkuista tai takista saa jo mukavan alennuksen.

    1. Pitää paikkaansa. Yhdellä kupongilla saa alennuksen yhdestä tuotteesta. Kuponkeja voi käsittääkseni käyttää useampia kerralla. Yksi kassi on yksi kuponki ja kuponkeja saa tahtiin 2 kappaletta per päivä. Tuosta sitten laskemaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.