Kesälukemista tuleville miljonääreille

Kesälukemista
Kesälukemista

Pari kaveriani kysyi minulta aiemmin vinkkejä kesälukemiseksi. Molempien taustassa on paljon samaa. He ovat eläneet railakasta nuoruutta mutta nyt olisi aika laittaa raha-asiat niin sanotusti järjestykseen.

Tässä kirjavinkkini heille ja muille tuleville miljonääreille.

Talouden perusteita

Säästäminen

Sijoittaminen

Lisätulojen hankkiminen

Self-help

Listan linkit ovat affiliate-linkkejä ja osoittavat pääasiassa Amazon.com, josta näkee näppärästi kirjojen saamat arvostelut.

Ps. Päivitän ja tarkennan tätä listaa vielä. Tässä nyt kuitenkin nopeasti ulos yksi lista.

4 kommenttia

 1. Hyviä kirjoja. Itse olen lukenut noista myös valtaosan. Onko Robert Kiyosaki tuttu? Hän kirjoitti tunnetun teoksen Rich dad/poor dad ja hänen uusin kirjansa The second chance on minulla parhaillaan luvussa ties kuinka monetta kertaa. Dave Ramseyn babysteppejä toteuyan parhaillaan ja Tony Robbinsin hajautusvinkit ja sijoitusvinkit (Indeksirahastot) otan käyttöön kun olen siinä vaiheessa.

  Mutta second chancesta vielä. Siinä lyödään raha-ajatus siinä mielessä päälaelleen, että kiyosaki neuvoo ottamaan velkaa rikastumisvivuksi, sillä ei usko osakemarkkinoiden ja rahan tulevaisuuteen. Enemmän olen Ramseyn miehiä, mutta tieto lisää vaihtoehtojen määrää.

  Hyvä blogi!

  1. Kiyosaki on tuttu mutta jätin sen pois tarkoituksella. Mielestäni Kiyosaki kun suoltaa täyttä tuubaa.

   1. Kirjalista on mainio ja osan olen lukenut itsekin.

    Jos kommentoi jostakin tylysti, että ”suoltaa täyttä tuubaa”, olisi paikallaan esittää myös asialliset perustelut mielipiteille. Miksi olet tuota mieltä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.