Hanki kaikki kanta-asiakaskortit

50 eurolla bensaa 3,24 eurolla
50 eurolla bensaa 3,24 eurolla

Kirjoitin jo aiemmin siitä kuinka maksoin lennoistani 259,59 euroa liikaa koska en ollut hereillä Finnair Plus -pisteiden kanssa.

Samaan Finnair Plus -teemaan liittyen minulla ja avovaimollani oli menossa marraskuun lopussa vanhaksi Finnair Plus -pisteitä. Meidän piti aluksi käyttää nämä lentoihin. Lopulta hankin niillä eilen kaksi 50 euron lahjakorttia Nesteelle. Hankin oman korttini 20 000 Finnair Plus -pisteellä ja avovaimoni käytti tuohon korttiin 3,24 euroa ja 18 500 pistettä.

Koko tämä Finnair Plus -episodi sai minut heräämään siihen että kanta-asiakaskorttien käyttöni on ollut (edelleen) hävettävän heikkoa.

Kytkinkin tuossa viime viikolla Stockmannin ja Finnairin korttini yhteen. Nyt saan kaikista Stockmannin ostoksista yhden Finnairin pisteen per käytetty euro.

Uusi tavoitteni onkin maksimoida tämä pistepeli kunnolla.

Esimerkiksi The Simple Dollar suosittelee liittymistä kaikkiin mahdollisiin etuohjelmiin. The Simple Dollar ehdottaa myös kaikkien mahdollisten kauppojen ja verkkokauppojen uutiskirjeen tilaamista. Gmailissa kauppojen promootiot menevät kätevästi omalle välilehdelleen joten tuo ei edes hirveästi haittaa sähköpostin käyttöä.

Tällä hetkellä eniten käyttämäni kanta-asiakasohjelmat ovat:

  • S-Etukortti. No-brainer.
  • K-Plussa. Tästä tuli no-brainer kun pisteet sai rahana tilille. Plussa-pisteet tulevat nyt Plussa-rahana digitaalisesti. No, ne saa käytettyä ostoksiin.
  • Ikea Family. Tällä hankin halvemmat ruoat Ikean ravintoloissa.
  • Finnair Plus. Tänä vuonna tehtyjen muutosten myötä todella kova etuohjelma.
  • Club One. Tallinkin joululahjakoodit ovat huikean hyviä. Eri järjestöjen jäsenenä pääsee suoraan Silver-tasolle.

Yritänkin nyt hankkia ja kerätä yhteen kasaan kaikki mahdolliset kortit mitä vain löydän. Lisäksi yritän erityisesti maksimoida Finnairin ja Norwegianin pisteet.

Voi jopa olla että päädyn ottamaan jonkun… *gasp* …luottokortin. Tuo American Express Platinum houkuttelee edelleen.

Onko vinkkejä täysin no brainer -etuohjelmista tai lähteistä mistä löytyisi hyvää tietoa parhaista etuohjelmista / kikoista?

Yksi kommentti

  1. Finnairin ohjelmasta sen verran, että en suosittele pisteiden käyttämistä Sokos-Hotelsien voucheriin. Koitin varata ohjeiden mukaan keskusvaraamosta huonetta kolmelle eri päivälle, mutta vastaus oli että huoneita ei ole vapaana ”Finskille”. Ystävällinen daami puhelimessa kuitenkin ilmoitti, että jos minulla on S-etukortti niin vastaava huone on saatavilla alennuksella. Erikoista.. Vielä enemmän kuitenkin ihmetytti, kun satuin työasioissa yhtenä tiedustelemistani ”sold-out”-illoista paikalle ja kysyin aivan läpällä respasta, onko tilaa voucherilla. Reseptionisti tutki ja sanoi, että ”joo tossa pari menikin jo, mutta yks vielä löytyy”! Toisin sanoen tässä on kyse jämähuoneista ja jos sattuu olemaan paremman täyttöasteen ajat niin Finnairin voucherilla etukäteisvarauksia ei oteta vastaan – kun saattaa olla että irtopäät maksaa paremman hinnan. Sydämestäni suosittelen S-ryhmän sijasta esim. Royal Ravintoloita, jotka eivät tähän mennessä ole tehneet yhtään heikompaa työtä vaikka voucherilla liikutaankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.