Missä minun skonssini ovat, Norwegian?

Skonsseja ja muuta
Skonsseja ja muuta

Lensin pari viikkoa sitten Barcelonaan Norwegianilla. Halusin ennen lentoa tietää mitä ruokaa lennolla olisi tarjota. Pienen haeskelun jälkeen löysin Norwegianin sivuilta lennon ruokalistan.

No, yksi ongelma. Norwegianin sivuilta löytyvän ruokalistan mukaan lennolla olisi tarjolla muun muassa:

  • Tea time. Skonsseja mansikkahillon ja ”klimppisen kerman” kanssa. Hinta 6 puntaa.
  • Ultimate Ploughman’s Café kolmioleipä ja juoma. 4,50 puntaa.
  • Ballygowan mineraalivettä. 2 puntaa.

Kun vielä ruokalistan tiedostonimi oli norwegian-menu-international-short-haul-uk.pdf, aloin epäillä että ehkä tämä ei nyt kuitenkaan ole Espanjaan suuntautuvan lennon menu.

Koska olin hirveän ystävällisellä päällä, ajattelin raportoida tästä Norwegianille. En löytänyt palautelomaketta joten raportoin tästä chatissa.

Chatin asiakaspalvelija kuitenkin vakuutti minulle useaan otteeseen että tämä on oikeasti se menu mikä on lennolla voimassa.

Ihan varmasti on skonsseja!
Ihan varmasti on skonsseja!

Noora (Norwegianin asiakaspalvelija): Kyllä.

Tämä oli sen verran huvittava juttu että otin lennolla kuvan oikeasta ruokalistasta. Ei, siellä ei ollut tarjolla skonsseja.

Norwegianin oikea menu
Norwegianin oikea menu

Norwegian, missä minun skonssini ovat? Häh? MISSÄ MINUN SKONSSINI OVAT?!

No, vitsi vitsi. Mutta jos luette tämän siellä Norwegianilla, olisi tosi fantsua jos vaihtaisitte sen ruokalistan sivuillanne oikeaksi. Kiitti.

Yksi kommentti

  1. Norwegianilla on hyvä huumori, kun olin varannut menolennon Los Angelesiin ja tiedustelin paluulentoa Las Vegasista huhtikuusta 17 niin Norwegianin AP,stä kerrottiin että he lopettavat lennot Vegasin McCarranin kentältä juuri silloin ”kuumuuden” takia, mutta lähin kenttä olisi Fort Lauderdale joka on Miamissa saakka josta pääsee Suomeen heidän koneella..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.