Lippupiste ei anna vääristä lipuista rahoja takaisin

Pläh
Pläh

Lehdissä oli viime viikolla juttua siitä miten pääsylippuja myyvä Viagogo on harhauttanut kuluttajia. Voin kertoa että hommat eivät mene putkeen Lippupisteelläkään.

Lupasin kaverilleni että jos HPK pääsee finaaleihin, ostan meille liput HPK:n finaalimatsiin Ritariklubin paikoille.

Ritariklubi on vähän kuin Rinkelinmäen jäähallin VIP-katsomo. Lipun hintaan kuuluu buffet, oma ravintola ja lisäksi ennen ja jälkeen matsin Ritariklubissa on pelaajien ja valmentajien haastattelua. Ostin siis elämystä, en niinkään pääsyä peliin.

Ostin liput Lippupisteen sivuilta (lippujen virallinen jälleenmyyjä) keskiviikkona 17. huhtikuuta. Liput maksoivat yhteensä 171 euroa.

Torstaina minulle soitettiin yllättäen Lippupisteeltä.  Heidän sivuillaan oli virhe ja ostamani liput eivät olleetkaan VIP-lippuja. Tämä harmitti tietenkin turkasesti. Olimme jo ehtineet läpsytellä ylävitosia että pääsemme katsomaan finaaliottelua VIP-paikoilta. Oletin että voin tässä tapauksessa perua kaupat.

Kaupan peruutus ei käynytkään Lippupisteelle. Vaikka ostamani liput eivät olleet sitä mitä piti, henkilö jolle keskustelin sanoi, että hänellä ei ole valtuutusta peruuttaa kauppaa. Hän haluaa vain tilinumeroni, jonne he laittaisivat erotuksen VIP-lipun ja (kalleimman) istumapaikkalipun välillä.

Olin hieman hölmistynyt. Oletin että tällaisessa tilanteessa kauppa pitäisi tietenkin voida peruuttaa.

Soitin vielä tänään Lippupisteelle. Selitin että koska ostin tässä VIP-elämystä enkä istumapaikkoja, saisinko enemmin kaksi seisomapaikkalippua ja näiden hinnan erotuksen takaisin. Tästä Lippupiste ei ole minulle vielä palannut.

Täytyy ehkä laittaa liput myyntiin Tori.fi ja toivoa että niille löytyisi ostaja.

Yksi kommentti

  1. Kilpailu- ja kuluttajavirasto varmasti mielellään ottaa tuon tapauksen vastaan. Tietenkin kauppa pitää voida perua, jos lippupaketin sisältöä myyjä alkaa jälkikäteen rukkaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.