Saksan Amazonista saa kaiken paitsi (tuoreen) ruoan

Uusimpia Amazon-ostoksia
Uusimpia Amazon-ostoksia

Olen nyt koronapandemian myötä siirtynyt tilaamaan kaiken ruoan verkosta. Teemme ostokset kerran viikossa paikallisesta S-marketista. Tavaroiden poiminen maksaa meille 7,90 euroa.

Jotkut haluamamme tavarat olivat kuitenkin viime viikolla S-marketista loppu. Mainitsin tästä avovaimolleni. Hän totesi: ”Etkö voi tilata niitä Saksan Amazonista?”

Olin laittamassa Amazoniin muutenkin tilausta, joten katsoin huvikseni mitä puuttuvat tavarat maksaisivat Saksasta tilattuna.

No huh huh.

Esimerkiksi kuvassa näkyvä Palmoliven vartalosaippua maksaa S-marketissa 1,75 euroa. Amazonissa sama saippua maksaa 0,99 euroa.

Olen jo aiemmin siirtynyt ostamaan Ikea-tavarat Amazonista. Nyt näyttää siltä että tänne kannattaa keskittää myös ns. Tokmanni-ostokset.

Ps. Onko hyviä vinkkejä mistä ruokaa saisi tilattua edullisesti verkosta? Olen kuullut tällaisista palveluista kuten Fiksuruoka (?) mutta en ole kokeillut näitä vielä itse.

6 kommenttia

  1. Fiksuruoka.fi on hyvä kaiken kuivamuonan tilaamiseen. Ilmainen toimitus muistaakseni yli 35 euron tilauksiin. Siellä on myös pesuaineita yms. Toimitus nopea. Pari kertaa olen tilannut ja aina tyytyväinen.

    1. Kannattaa kuitenkin hieman vertailla hintoja, ettei tule ostettua kallista. Itse yllätyin, kun tilasin ruokaa fiksuruoka.fi ja matsmart.fi kaupoista, niin olisin saannut samat tuotteet lidlistä tai jopa paikallisesta s-marketista halvemmalla. Jotkut tuotteet on kyllä edullisia, mutta kannattaa todella vertailla!

    2. Mun kokemus on, ettei fiksuruoka pärjää hintavertailussa Prismalle tai Lidlille, jos sentin tuotteet jätetään pois laskuista.

  2. Fiksuruoka.fi:n kohdalla kannattaa liittyä postituslistalle ja käydä katselemassa valikoimaa vasta, kun tulee tarpeeksi hyvä tarjous vastaan. Kuivaa ruokaa tulee sieltä pääasiassa tilattua. Jos avovaimosi tarvitsee meikkisiveltimiä, sieltä saa hyviä siveltimiä reilulla alennuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.