Ilmaistavaraa

Ilmaista rahaa, ilmaisia lentoja, ilmaisia tietokonepelejä, ilmaisia lehtiä, ilmaisia kirjoja… Kaikkea tätä on tarjolla ilmaiseksi Internetin kautta, jos tiedät mistä etsiä.

Osa ilmaistarjouksista on voimassa vain rajoitetun ajan. Jotta jokin tavara olisi aidosti ilmaista, sinun pitää pystyä saamaan se ilman postitus- ja käsittelykuluja tai ostamatta jotakin muuta tavaraa sen lisäksi. Kaupanpäälliset voivat olla todella hyviä tarjouksia, mutta ne eivät ole ilmaisia.

Yritykset eivät anna ikinä mitään ilmaiseksi pelkästään huvin vuoksi. Ilmaistavaroiden jakamisessa on kysymys mainonnasta. Suurin osa ilmaistavaroista on näytteitä, joita yritykset jakavat siinä toivossa, että pitäisit tuotteesta niin paljon, että ostat sitä jatkossakin.
Kaikkia ilmaistavaroita ei kannata tilata. Jos et tarvitse jotakin tavaraa itse, ei sinun ole mitään järkeä tilata sitä. Tavaroiden tilaaminen vain, jotta voisit heittää ne roskiin on ympäristön saastuttamista pahimmillaan.

Monet parhaista ilmaistavaratarjouksista ovat voimassa vain vähän aikaa. Ilmaisia tuotenäytteitä on yleensä tarjolla vain rajoitettu erä ja ottajia on paljon.

Tarkan markan lukijoiden huomatessa uuden ilmaistavaratarjouksen, he kirjoittavat siitä Tarkan markan foorumien ilmaistavara-osioon. Listaan foorumeiden parhaat ilmaistavaratarjoukset Tarkan markan uutiskirjeessä. Tilaa ilmainen, tuhansien suomalaisten rakastama, uutiskirje klikkaamalla tätä linkkiä: https://www.tarkkamarkka.com/uutiskirje

Rahaa

Bonusway.fi – Rahaa sinulle kaikista nettiostoksista

 • Kaikki voittavat, kun sekä kauppias että asiakas saavat vastinetta. Ostohyvityksessä asiakkaat saavat ostamansa tuotteen tai palvelun lisäksi itselleen rahaa. Ostat siis mitä tahansa netistä (kirjoja, lehtiä, matkoja, elektroniikkaa, pelejä, vaatteita jne.) saat niistä rahaa itsellesi. Ostohyvityksestä löytyy myös kymmenkunta ilmaista tuotetta, joista voi kerryttää rahapottia itselleen ihan ilmaiseksi.

Etukortit

Markkinoilla on etukortteja, joilla voi saada huomattavia etuja, esimerkisi kokeilukertoja liikuntapalveluihin tai jopa 30 % alennuksia erilaisissa palveluissa. Näitä kortteja viisaasti käyttämällä voit säästää sievoisen summan.

 • CityShoppari *
  Cityshoppari -kortilla esimerkiksi kaksi ihmistä voi syödä yhden hinnalla lukuisissa eri ravintoloissa ja kahviloissa. Kortilla on mahdollista päästä myös kaksi yhden hinnalla eri teattereihin, Kansallisooperan tai vaikka jääkiekkomatsiin, joten kortti saattaa maksaa itsensä takaisin jo yhdellä käynnillä.

Suosittelupalvelut

Suosittelupalvelujen jäsenenä saat kotiisi määrävälein ilmaisia tuotenäytteitä. Palvelun ideana on, että tarjoat tuotteita ystävillesi ja raportoit, että miten he reagoivat tuotteisiin. Yritykset käyttävät sinulta saamiaan tietoja markkinoinnissaan ja tuotekehityksessään.

Suosittelupalveluita:

Kyselytutkimukset

Ansaitse rahaa kyselytutkimuksilla. Jotkut yritykset maksavat rahaa tai antavat pisteitä kyselytutkimuksiin osallistumisesta. Kyselytutkimuksiin osallistumisesta saatava palkkio voi olla jopa 3 euroa. Yritykset käyttävät kyselytutkimuksia kuluttajien mielipiteiden selvittämiseen. Kyselytutkimuksia teettävät myös poliittiset puolueet ja media.

Paneeleja ja kyselytutkimuksia:

Tämä aikaisemmin vain 15-19 vuotiaille avoimea ollut paneeli ottaa nyt mukaan kaikenikäisi jäseniä – liity heti.

Lehtien näytenumerot

Katso listani lehtien ilmaisista näytenumeroista.

Lähes ilmaiset

Vistaprint. 250 käyntikorttia omilla tiedoillasi. * Voit muokata käyntikorteista oma näköisesti ja saat niihin omat tietosi. Tee vaikutus!

Vistaprint. T-paita omalla painatuksella* Ei sitoumuksia

Vistaprint. Muki omalla kuvallasi* Voit lisätä mukiin oman kuvasi, hieno lahjaidea.

Yksittäisiä ilmaistavaroita

Finink tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen mustekasetin, valokuvapaperipakkauksen, mustekasetin täyttösarjan tai linssinpuhdistusliinan*. Toimituskulut lisätään hintaan, mutta voit myös noutaa ne (nettitilauksen jälkeen) Fininkin liikkeestä, joilloin et maksa näistä senttiäkään.

Huippukiva Ilmainen aikuisten lelu. Voit valita haluamaisi ilmaisen tuotteet kahdentoista eri tuotteen valikoimasta.* Huomaamaton toimitus.

Toluna Test & Vote. Liity Toluna-klubiin (jäsenyys on täysin ilmainen) ja saat ilmaisia tuotteita testattavaksi kotiin.

Libero-klubi. Liity Libero-klubin jäseneksi (jäsenyys on täysin ilmainen) ja saat lahjan.

TradeTracker. Lisää verkkosivustosi tai blogisi julkaisijaksi ja ansaitse rahaa sivuillasi *

R-kioski. Lataamalla R-kantis sovelluksen saa ilmaisen kupin kahvia. Ilmainen kuppi kahvia.

Libresse. Ilmainen intiimipesugeeli.

Vuokkoset. Ilmaisia kuukautissuojia.

TENA. Ilmaisia virtsankarkailusuojia naisille.

TENA. Ilmaisia virtsankarkailusuojia miehille.

Clinivet kissanruoka.  Ilmaista kissanruokaa.

Clinivet koiranruoka. Ilmaista koiranruokaa.

Isien työt. Kansatieteellinen Filmi Oy:n lyhytelokuvia vuosilta 1936-1939. Ilmainen DVD-elokuva.

Rakenna oikein. Ohjeita rakentajalle ja remontoijalle. Ilmainen rakentajan opas.

Myllyn Paras reseptiklubi. Ilmaisia ruokareseptejä ja reseptikirja.

Vaisala. Ilmainen Vaisala Calibration Book.

Kotisatama Missio. Ilmainen Sinulle -kirja.

Whites Premium. Ilmaista koiranruokaa.

Unibet. Ilmainen pokerikoulu-DVD.

Euran apteekki. Ilmaisia tuotenäytteitä apteekkituotteista (aina välillä).

Tempur. Ilmainen rannetuki.

A. Vogel Molkosan Vitality. Ilmaista terveysjuomaa.

Pentu tuli taloon. Ilmainen opas koiran ostaneille.

Command & Conquer. Klassisia tietokonepelejä ilmaiseksi ja laillisesti.

Huomasitko sivulla vanhentuneen ilmaistavaran tai vinkin? Onko linkki rikki? Tiedätkö ilmaistavaran, joka puuttuu listasta. Jätä kommentti!

23 kommenttia

 1. Upea listaus taas kerran – kiitos !

  Tenan linkit eivät toimineet ; Hermesetasin pakollinen kommenttiosio = ?

 2. Noita Tienaa rahaa-linkkejä kannattaa varoa, jos ei pidä roskapostista. Ovat hyvin tuotteliaita, kunhan saavat osoitetietosi..

 3. PETA tarroja ei toimiteta Suomeen, vaikka osoitteeseen voi niin täyttää.

 4. PETAn tarrat poistettu listasta. Tena-linkit näyttävät taas toimivan.

 5. Tuli sitten tilattua ilmainen Sulkuturva avaimenperä.

  Nähtävästi tuote on ilmainen vain ensimmäiset 6kk ja sen jälkeen maksaa(selviää sulkuturvan sivuilta, tilauslinkissä ei maksuista mainittu).
  Luulin palvelua täysin ilmaiseksi, kun ei linkissä puhuttu mistään maksusta.
  Miten tästä nyt pääsee pois, kun avaimenperä on jo tullut?
  En halua maksaa mitään.

 6. Timo: Käsitykseni on, että tuohon avaimenperään liittyy kuuden kuukauden ajan ilmainen palvelu, jonka puitteissa Sulkuturva sulkee puolestasi kaikki liittymät, pankkikortit jne jos kadotat lompakkosi tai laukkusi. Lisäksi kadonnut avaimesi palautuu sinulle.

  Itse avaimenperän pitäisi olla täysin ilmainen ja yritys käsittääkseni kysyy erikseen, että haluatko palvelun tilata.

 7. Markus: Selvitin ja sain Sulkuturva palvelusta lisätietoa.

  Sulkuturva palvelua voi kokeilla ensimmäisen puolen vuoden ajan ilmaiseksi ja sen jälkeen palvelusta otetaan yhteyttä tai lähetetään tarjous, jonka jälkeen voi halutessaan maksaa palvelusta.

 8. Hajuvesinäyte-tilaukset ei oikein onnistunut. Ei Avril Lavigne eikä Bruno Banani. Ensimmäisen kohdalla jumitti loppusivulla ja toinen mitä ilmeisemmin oli loppu.

 9. Bruno Bananin sain itselleni tuossa viime vuoden puolella, kun jonkun toisen sivun vinkistä tilasin. Nyt voi tietysti olla jo loppu.

 10. Hurtta-ilmaista koiralle sivu antaa tekstin:
  Sinulla ei ole oikeutta vastata kyselyyn.

  1. Se pitää ”kiertää”. Mee etusivulle ja eti rekisteröytims kohta. Sun siis pitää rekisteröityä saadakses jotain..

 11. Olipas hyvä sivusto.
  Linkit hyvin ajan tasalla.
  Kiitämme kovin, minä ja perheeni.

  1. Kiitos Teemu hyvästä kttnemmisoa!Kuulostaa fiksulta idealta. Ehkä ongelmana onkin yritys- ja työntekijälähtöisyys: Yleistoimittajia löytyy joka oksalta, mutta kuka uskaltaa erikoistua. Asiakkaan näkökulmasta asia näyttäytyy hieman toisenlaisena.Muiden alojen yrityksissä tällaista erikoistumista ja toisaalta verkostoitumista on ehkä tehty enemmän, mm. ystävyysyrittäjyys-, kumppanuusverkosto- ja hubi-tyyppisten systeemien kautta.Erikoistuminen on tietysti ollut päivä sana jo tuhansia päiviä, mutta ehkä lehti- ja mediatalot ovat rakenteeltaan kaikkein jäykimpiä – jopa julkisen sektorin suuriin toimijoihin verrattavia kolosseja.

 12. kävin hurtta sivulla, vastaus sinulla ei ole oikeutta vastata kyselyyn mikä se sellainen kysely on mihkä ei pääse vastaamaan

 13. Apteekkinäytteet sivu,miten menetellään kun on kirjoitettu nimi ja muut tiedot,kun ei ole lähetä tai muuta painiketta millä menis eteenpäin.Ja saako valita minkä näytteen itse haluaa vai miten toimii?

 14. Se on tuolla Pelivinkit.fi sivuston taustalla rikoksista tuomittuja, asian voi tarkistaa aivan ilmaisien taloustietosivustojen kautta. Kannattaako sivustoa siis mainostaa? Palaute jonka he ovat saaneet keskustelupalstoillakin on aika lailla ”murhaavan huonoa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.