Kulutusluotto heti

Olemme listanneet tälle sivulle kulutusluottoa nopeasti myöntävät yritykset.

Yritysten sivuilla tietoa ei aina ilmoiteta selkeimmällä mahdollisella tavalla. Osa yrityksistä kertoo ainoastaan, kuinka pian asiakkaalle lähetetään alustava lainapäätös, mutta ei sitä, kuinka pian on syytä odottaa rahojen ilmestyvän tilille. Yritysten sivuja tutkimalla olemme kuitenkin päätyneet seuraaviin tuloksiin.

Nopein tapa saada kulutusluotto

Ostosrahalta * kulutusluoton saa nopeimmin.

Ostosraha lupaa, että lainahakemus käsitellään välittömästi ja laina maksetaan lainanhakijan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Lainahakemuksen käsittelyajaksi Ostosraha ilmoittaa noin 15 minuuttia.

Linkki: Saa Ostosrahalta jopa 2 500 euron kulutusluotto heti *

Muita tapoja saada kulutusluotto nopeasti

Lainapäätös heti

Joustolaina * tarjoaa tiedon alustavasti hyväksytystä lainahakemuksesta heti internet-lomakkeen lähetyksen jälkeen. Tämän jälkeen lainanhakijan tulee tulostaa, allekirjoittaa ja lähettää hakemus viimeisimmän palkkalaskelman tai eläkepäätöksen kanssa. Lisäksi mukaan tulee liittää kopio kuvallisesta, allekirjoituksella varustetusta henkilöllisyystodistuksesta.

Halens Yksityislaina * lupaa alustavan lainapäätöksen lainanhakijalle heti. Mikäli hakemus hyväksytään, toimitetaan lainasopimus allekirjoitettavaksi. Rahat maksetaan, kun allekirjoitettu lainasopimus on vastaanotettu.

Nopsalaina * lupaa lainapäätöksen jopa 15 minuutissa. Nopsalainan sivulla ei kuitenkaan tehty lupauksia sen suhteen, kuinka nopeasti laina siirtyy asiakkaan tilille. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen Nopsalainan laina-asiantuntija ottaa lainanhakijaan yhteyttä. Laina-asiantuntijan kanssa sovitaan yksityiskohdista ja tarvittavista asiakirjoista.

Svea-laina tarjoaa alustavan päätöksen lainahakemukseen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Rahat siirtyvät tilille, kun liitteet on toimitettu ja suoraveloitus on tehty. Nopeimmillaan tämä tapahtuu kahdessa päivässä.

Lainapäätös hakupäivänä

Aasalta * saa lainapäätöksen samana päivänä, minkä jälkeen saa lainasopimuksen kotiin allekirjoitettavaksi. Kun lainanhakija on allekirjoittanut ja palauttanut sopimuksen, rahat siirtyvät lainanhakijan tilille.

Freedom Rahoitus * tarjoaa myös lainapäätöksen saman päivän aikana. Hakemuksen saamisen jälkeen Freedom Rahoituksen lainaneuvoja ottaa lainanhakijaan yhteyttä. Yleisesti ottaen rahat ovat lainanhakijan tilillä muutamassa arkipäivässä, kunhan on ensin saanut myönteisen lainapäätöksen ja palauttanut tarvittavat asiakirjat pankille.

Lainapäätös samana päivänä, seuraavana arkipäivänä tai myöhemmin

LHV * lupaa lainapäätöksen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Hakija saa luoton tililleen 1-3 arkipäivässä sen jälkeen, kun LHV on saanut allekirjoitetun sopimuksen liitteineen ja tarkistanut, että tositteiden tiedot vastaavat hakemuksessa ilmoitettuja tietoja.

Santander lähettää lainapäätöksen lainanhakijan kotiosoitteeseen 2-5 arkipäivän kuluessa. Lainasumma maksetaan pankkitilille 3-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut ja hyväksytty. Lisäksi kaikkiin yli 20 000 euron lainan hakijoihin Santander on puhelimitse yhteydessä ennen myönteisen päätöksen lähettämistä.

Nopeuta kulutusluoton saamista

Kulutusluoton käsittelyaikaa voi nopeuttaa jonkin verran myös omalla toiminnallaan. Monet lainantarjoajat pyytävät lainanhakijaa lähettämään heille kopion henkilö- ja palkkatodistuksesta, mahdollisesti myös esitäytetyn veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosasta. Kyseiset dokumentit kannattaa siis kerätä valmiiksi hyvissä ajoin ja lähettää nopeasti, kun lainantarjoaja niitä pyytää.

Sama neuvo pätee myös sellaisten yritysten kohdalla, joista laina-asiantuntija ottaa lainanhakijaan puhelimitse yhteyttä. Tällöin laina-asiantuntija pyytää lainanhakijalta tarkentavia tietoja, kuten esimerkiksi tietoja lainanhakijan muista lainoista. Kannattaa varmistaa, että nämä ja muut hyödylliset tiedot ovat nekin jossain lähettyvillä.

Yleishyvänä neuvona kulutusluottoa hakiessa kannattaa antaa aina mahdollisimman tarkat ja kattavat tiedot taloudestaan. Puutteelliset tiedot johtavat vain siihen, että lainantarjoaja alkaa kysellä niitä myöhemmin, mikä luonnollisesti viivästyttää lainan käsittelyä ja rahojen saamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.