Ilmainen pikavippi

Ilmaista rahaa ei ole olemassa, mutta tästä huolimatta joissakin tapauksissa rahaa on mahdollista saada lainaksi ilmaiseksi.

Helppo tapa

Ilmaisen lainan saaminen helpolla tavalla onnistuu neljältä yritykseltä:

Vivus

Vivus * on jo pitkään tarjonnut ensimmäisen lainan ilman korkoja ja kuluja. Kaverini testasi tämän käytännössä ja laina oli todellakin ilmainen. Vivukselta saatu ilmainen laina voi olla korkeintaan 400 euroa ja laina-aika korkeintaan 30 päivää.

Linkki: Hae Vivukselta ilmainen pikavippi *

Ferratum

Ferratum * tarjoaa myös ensimmäisen lainan ilmaiseksi. Lainasumma voi olla korkeintaan 300 euroa ja laina-aika 30 päivää.

Linkki: Hae Ferratumilta ilmainen pikavippi *

Trustbuddy

TrustBuddy * on vertaislainapalvelu, jonka kautta voi saada ilmaista lainaa korkeintaan 600 euroa 14 päivän laina-ajalla. Lainan voi saada ilmaiseksi jokaisella lainauskerralla. Olemme testanneet tämän käytännössä kaksi kertaa ja laina oli ilmainen molemmilla kerroilla.

Linkki: Hae TrustBuddylta ilmainen laina *

Vippi.fi

Vippi.fi * tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen 50-500 euron noston ilmaiseksi. Takaisinmaksuaikaa on kuukausi.

Vippi.fi:n laina on 2 000 euron joustoluotto, jossa maksat vain käyttöön otetusta lainamäärästä. Ilmaisen ensimmäisen noston tekeminen ei velvoita sinua käyttämään koko 2 000 euron joustoluottoa.

Linkki: Hae Vippi.fi:ltä ilmainen laina *

Hankala (ja kiero) tapa

Toinen tapa on hankalampi ja kierompi. Kuluttajansuojalain 7 luvun 20 pykälän mukaan pikavipeissä on kysymys etämyynnissä. Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

Tämä tapa perustuu siihen, että vaikka kuluttajan pitää maksaa lainaa peruuttaessa korko kertyneeltä laina-ajalta, suurin osa pikavippiyrityksille takaisin maksettavasta summasta ei ole korkoja vaan kuluja.

Tämä metodi on esitelty tarkemmin Oikeus ja kohtuus -blogissa, mutta tässä tiivistelmä.

1. Tarkista mainitaanko kyseisen pikavippiyrityksen lainaehdoissa koronmaksuvelvollisuus pääomalle peruuttamisoikeutta käytettäessä.

2. Hae pikavippiä

3. Valitse maksuajaksi 30 päivää

Suurimmassa osassa pikavippejä takaisin maksettava summa muodostuu pääasiassa luoton kuluista, ei korosta.

4. Peru lainasopimus viimeistään seitsemäntenä päivänä lainan saamisesta

Aika peruuttamiseen on 14 päivää ja peruuttamisilmoituksen katsotaan saapuneen vastaanottajalle seitsemäntenä päivänä lähettämisestä. Perumalla lainasopimuksen 27 päivänä olet vielä turvallisilla vesillä, mutta maksimoit ajan, joina saat rahat pitää.

Peruutusilmoituksessa kannattaa mainita, että käytät kuluttajansuojalain 7 luvun 20 pykälän mukaista peruutusoikeuttasi. Pyydä samalla tiedot lainan takaisinmaksua varten.

5. Saatuasi tiedot lainan palauttamista varten pyydä vippiyritystä laskemaan korko lainalle

Pikavippiyritys voi edellyttää lainan palauttamista heti. Lain mukaan sinulla on kuitenkin 30 päivää aikaa. Voit vain ilmoittaa, että palautat rahat heille 20 päivän kuluttua. Pyydä asiakaspalvelua laskemaan korko tälle eräpäivälle.

6. Maksa laina takaisin

Maksa laina takaisin 20 päivän kuluttua korkoineen.

Tällä tempulla on Oikeus ja kohtuus -blogin mukaan todistetusti ollut mahdollista saada 400 euron pikavippi 27 päiväksi ainakin kahdelta eri yritykseltä.

Myös blogin kommenteissa monet ovat raportoineet onnistumisista.

Kysymys kuitenkin kuuluu, että jos olet näin tarkka rahoistasi ja sinulla on tarpeeksi kärsivällisyyttä tämän tempun tekemiseen, miksi maksaisit mitään lainastasi. Ilmaisen lainan saamiseen on nimittäin paljon tehokkaampiakin keinoja.

Bonusvinkki: Ansaitse rahaa pikavipin ottamisesta

Kuten ensimmäinenkin tapa, myös tämä vinkki edellyttää, että et ole aiemmin ottanut pikavippiä Vivus.fi * yritykseltä.

Yksi Tarkkamarkan sisarsivustoista on Ostohyvitys.fi, jonka kautta on mahdollista kerätä bonusta verkko-ostoksista yli 400 eri verkkokaupassa. Johtuen siitä, miten olemme tuon palvelun toteuttaneet, voi Ostohyvityksen kautta kerätä bonusta myös kulutusluotoista, lainoista ja pikavipeistä.

Kuinka ollakaan, myös Vivukselta otetusta ensimmäisestä lainasta on mahdollista kerätä Ostohyvityksen avulla 7,5 euroa bonusta.

Varoitus: Kaksi kaveriani on kokeillut tätä temppua ja kyllä, tämä toimii, mutta tätä ei ole tarkoitettu kuin niille, jotka tietävät, mitä tekevät!

Ansaitaksesi rahaa pikavipin ottamisesta tee näin:

  1. Liity Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi osoitteessa: http://www.ostohyvitys.fi *. Palvelun liittyminen ja käyttö on ilmaista.
  2. Kirjaudu sisään Ostohyvitykseen ja siirry Vivuksen sivuille Ostohyvityksen kautta tältä sivulta: http://www.bonusway.fi/vivus
  3. Hae Vivuksen sivuilla pikavippiä. Varmista, että lainan korot ja kulut ovat 0 euroa.
  4. Vivuksen hyväksyttyä lainahakemuksesi saat sähköpostia Ostohyvitykseltä jossa kerrotaan, että sinulla on 7,5 euron hyväksytty bonus Vivukselta.
  5. Maksa laina takaisin ajoissa! Jos et maksa lainaa takaisin ajoissa, alkaa lainasta juosta korkoja ja kuluja ja lisäksi voit saada maksuhäiriömerkinnän.

Ostohyvitys.fi maksaa sinulle keräämäsi bonuksen käteisellä pankkitilillesi siinä vaiheessa kun sinulla on 15 euroa tilityskelpoista bonusta bonustililläsi.

15 euron tilitysrajasta puuttuvat 7,5 euroa saa helposti kasaan ilmaisilla bonustarjouksilla kuten liittymällä kuluttajapaneeleihin, tilaamalla ilmaisia uutiskirjeitä jne.

Bonusten muuttumisessa tilityskelpoiseksi kestää yleensä n. 45 päivää.

Lopputulos: Sait ilmaisen pikavipin ja lisäksi sait tästä hyvästä 15 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.