Yhdistä lainasi

Mainos: Hae yhdistelylainaa

Mikäli joudut ottamaan jatkuvasti uusia pikavippejä tai sinulla on jo pikavippejä useilta eri yhtiöiltä, kannattaa sinun yhdistää lainasi.

Lainojen yhdistämisessä velat yhdistetään maksamalla ne pois uudella, halvemmalla lainalla. Tavoitteenasi on tehdä kertasuoritus kaikille velkojille.

Lainojen maksamatta jättäminen voi johtaa pahimmillaan ulosottoon, joten pikavippikierteelle kannattaa tehdä jotakin niin nopeasti kuin mahdollista.

Oletetaan, että olet joutunut pikavippikierteeseen ja sinulla on viisi kappaletta 200 euron pikavippejä. Pikavippiesi todellinen vuosikorko on keskimäärin 250 %. Maksat vuodessa pikavipeistäsi korkoja ja kuluja 2500 euroa.

Päätät yhdistää lainasi ja maksaa kaikki pikavipit pois yhdellä isommalla lainalla.  Otat kulutusluoton, jonka todellinen vuosikorko on 30 %. Maksat lainasta vuodessa korkoja ja kuluja 300 euroa. Säästät vuodessa 2200 euroa.

Mikäli olet pikavippikierteessä, hae halpaa kulutusluottoa ja maksa sillä pikavippisi pois.

Lainojen yhdistämisen tehtyäsi pyri vähentämään menojasi ja mahdollisuuksien mukaan kasvattamaan tulojasi. Tämän sivuston kaikki ohjeet on kirjoitettu, jotta voisit säästää mahdollisimman paljon rahaa.