Matkailu ja liikenne

Osta lennot halvemmalla

Kerron miten voit ostaa lentolippuja halvalla.

Löydä halpa ja hyvä majoitus ulkomailla

Tyypillinen hotellihuone maksaa noin 150 euroa yö. Pari kikkaa tuntemalla löydät paremman majoituksen ja saat huoneen jopa puoleen hintaan.

Vaihda valuuttaa halvemmalla

Osta matkavaluuttasi oikein ja matkakassasi voi kasvaa kahdellasadalla ilmaisella eurolla.

Äkkilähdöt – järkevää vai ei?

Haluatko talvilomalla etelään, mutta matkakohteella ei ole niin väliä? Äkkilähdön avulla voit päästä matkalle jopa puoleen hintaan.

Autoilu

Autoilu on yksi tyypillisen suomalaisen talouden suurimmista vuosittaisista menoeristä. Vaikka autosi olisi käytetty, ovat autoilun kustannukset vuodessa helposti yli 10 000 euroa.

Tee autostasi taloudellisempi

Parilla yksinkertaisella kikalla voit lisätä autosi polttoainetehokkuutta jopa 20 %. Tämä voi tarkoittaa satojen eurojen säästöä vuodessa.

Noudata taloudellista ajotapaa

Tiedän, taloudellinen ajaminen kuulostaa tylsältä. Autoliiton laskelmien mukaan tavallinen autoilija  säästää taloudellisella ajotavalla vuodessa 250 euroa. Oikein raskaalla kaasujalalla varustetut henkilöt voivat säästää vuodessa jopa 2000 euroa.

Osta halvinta polttoainetta

Bensiini on bensiiniä vaikka ostaisitkin sen eri huoltoasemalta. Osta siis polttoaineesi aina halvimmasta paikasta. Säästät polttoainekuluissa noin 100 euroa jokaista kymmentä tuhatta ajokilometriä kohden.

Löydä halvin autokatsastus

Autokatsastus on jokaisella asemalla samanlainen rutiinioperaatio, joten miksi et katsastaisi aut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tämä sivusto käyttää Akismetia roskapostin vähentämiseksi. Lue miten kommenttitietosi käsitellään.