Halpa hotelli Suomesta

Haluatko löytää halvan hotellin Suomesta? Kerron tässä ohjeessa, mistä löytyy halvin majoitus kotimaassa.

Halvimman hotellin etsiminen Suomesta onnistuu mainiosti seuraavilla sivustoilla:

Omenahotelli

Omenahotelli * tarjoaa Suomen ehkä halvimpia normaalihintaisia hotellihuoneita. Jos et ole vielä tutustunut, suosittelen. Olen itse yöpynyt Omenahotellissa ja ennakkoluuloistani huolimatta konsepti toimi erinomaisesti. Omenahotellin ideana on, että hotellissa ei ole ollenkaan henkilökuntaa. Ovien avaus ja hotelliin kirjautuminen tapahtuu kaikki sähköisesti. Näin kulut ja hinnat voidaan pitää todella alhaisina. Hotelli on vartioitu valvontakameroin.

Omenahotellin miinuspuolena voidaan pitää sitä, että huoneen hintaan ei kuulu aamiainen. Toisaalta, lähes kaikkien hotellien vierestä löytyy kahviloita, joissa voi nauttia normaalia hotelliaamiaista huomattavasti laadukkaamman aamupalan.

Erillisen aamupalan hinta voi tuntua pahalta, mutta kannattaa muistaa, että normaaleissa hotelleissa aamiaisen hinta on piilotettu huoneen kuluihin.

Omenahotelleja löytyy seuraavilta paikkakunnilta: Tampere, Vaasa, Turku, Helsinki, Seinäjoki, Oulu, Lahti, Pori ja Jyväskylä. Rukan Omenahotelli on nykyään toisen yrityksen omistama. Suomen lisäksi Omenahotelli löytyy Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

Omenahotelleissa huoneen hinnat ovat alkaen 45 €/vuorokausi. Tällä hinnalla huoneessa voi yöpyä 1-4 henkilöä.

Katso lisätietoa Omenahotellista täältä: Omenahotels.com *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.