Halpa ja hyvä majoitus

Hotellit

Hyvää ja halpaa hotellia etsiessä ei pidä tuijottaa pelkästään hintaa. Hotellihuoneet voivat olla tietyssä hotellissa halpoja esimerkiksi remontin vuoksi.

Tripadvisor.com on maailman laajin hotellien arvostelu- ja vertailusivusto. Sivustolta voi etsiä hotelleja kaupungin, nimen ja hintaluokan perusteella. Sivuston suuruuden ansiosta tiedot remonteista löytyvät kätevästi lukemalla viimeisimpiä matkailijoiden tekemiä arvosteluja.

Myös pakettimatkojen hotellit kannattaa tarkastaa tältä sivulta.

Bed & Breakfast

Erityisesti kaupunkilomalle lähtevän omatoimimatkailijan kannattaa harkita Bed & Breakfast eli aamiaismajoitusta.

Aamiaismajoitus on väliaikainen majoitustapa, jossa yksityinen kotitalous tarjoaa muiden muassa matkailijoille yösijan ja aamiaisen omassa talossaan maksua vastaan. Toiminta voi olla päätoimista tai sivutoimista ja tavallisesti henkilökunta koostuu talossa vakituisesti asuvista.

Tripadvisor.com on paras paikka löytää Bed & Breakfast majoituksien arvosteluja.

Hostellit

Hostelli on majoitusliike, johon kuuluvat niin retkeilymajat, retkeilyhotellit kuin kesähotellitkin. Hostellit ovat avoinna kaikille ja niitä ylläpitävät yleensä erilaiset yhteisöt ja yritykset. Hostelli on edullinen majoittumismuoto, sillä hinta koostuu pelkästään vuodepaikasta ja erilaisia lisäpalveluita voi ostaa tarvittaessa erikseen.

Hostelworld.com on paras paikka etsiä hostellien arvosteluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.