Halvan ja hyvän majoituksen löytäminen

Halpaa ja hyvää majoitusta etsiessä tärkeimmät vinkit ovat:

  1. Tähdet eivät kerro hotellin laadusta
  2. Paras hinta löytyy yleensä vertailusivustojen kautta
  3. Hinta voi olla halpa esimerkiksi remontin vuoksi

Hotellit

Paras hotellien hintavertailusivusto on mielestäni Trivago. Trivagon lisäksi tarkistan yleensä erikseen Hotels.com ja Booking.com -sivustot.

Hotellien arvostelut löytyvät Tripadvisorista. Sivustolta voi etsiä hotelleja kaupungin, nimen ja hintaluokan perusteella. Sivuston suuruuden ansiosta tiedot remonteista löytyvät kätevästi lukemalla viimeisimpiä matkailijoiden tekemiä arvosteluja. Myös pakettimatkojen hotellit kannattaa tarkastaa tältä sivulta.

Katso myös erillinen artikkelini halpojen hotellitarjousten löytämisestä.

Airbnb

Hotellien lisäksi kannattaa tarkistaa Airbnb.

Bed & Breakfast

Erityisesti kaupunkilomalle lähtevän omatoimimatkailijan kannattaa harkita Bed & Breakfast eli aamiaismajoitusta. B&B-majoitukset löytyvät parhaiten Booking.com kautta.

Aamiaismajoitus on väliaikainen majoitustapa, jossa yksityinen kotitalous tarjoaa muiden muassa matkailijoille yösijan ja aamiaisen omassa talossaan maksua vastaan. Toiminta voi olla päätoimista tai sivutoimista ja tavallisesti henkilökunta koostuu talossa vakituisesti asuvista.

Hostellit

Hostelli on majoitusliike, johon kuuluvat niin retkeilymajat, retkeilyhotellit kuin kesähotellitkin. Hostellit ovat avoinna kaikille ja niitä ylläpitävät yleensä erilaiset yhteisöt ja yritykset. Hostelli on edullinen majoittumismuoto, sillä hinta koostuu pelkästään vuodepaikasta ja erilaisia lisäpalveluita voi ostaa tarvittaessa erikseen.

Hostelworld.com on paras paikka etsiä hostellien arvosteluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tämä sivusto käyttää Akismetia roskapostin vähentämiseksi. Lue miten kommenttitietosi käsitellään.