Halvat renkaat

Uusia renkaita katsellessa kannattaa ehdottomasti vilkaista Suomeen toimittavien verkkokauppojen tarjoukset. Varsinkin kesärenkaissa kuluttajalla on mahdollisuus säästää satoja euroja, kun tilaus tehdään oman kylän rengasliikkeen sijaan brittiläiseltä tai saksalaiselta kauppiaalta. Talvirenkaiden tarjonta puolestaan on Euroopassa vähäistä, jolloin samanlaisiin säästösummiin ei välttämättä netistä tilaamalla päästä. Lisäksi täytyy ottaa huomioon rengasseosten erot varsinkin kitkarenkaiden osalta, koska keskieuroopassa pääsääntöisesti käytettävä kumiseos kovettuu Suomen pakkasissa.

TOP-5 vinkit uusien renkaiden ostajille

  1. Osta kesärenkaat netistä suurilta eurooppalaisilta toimittajilta, voit säästää satoja euroja.
  2. Tarkista rahti- sekä mahdolliset asennuskulut ennen tilaamista ja ota ne huomioon vertaillessasi hintoja.
  3. Suuret rengasliikkeet perivät huimia hintoja renkaiden vaihdosta, joten netistä ostetut renkaat kannattaa tasapainottaa ja vaihdattaa ammattikoululla, lähikorjaamolla tai -huoltamolla.
  4. Talvirenkaita ostaessa kannattaa mahdollisuuksien mukaan kartoittaa myös virolaiset liikkeet, koska heillä on hyvin pitkälti sama valikoima kuin Suomessa.
  5. Talven ollessa leuto pitkälle joulua kohti kannattaa olla tarkkana talvirenkaiden tarjouksien suhteen, koska kaupoille syntyy painetta alentaa hintoja lisätäkseen menekkiä.

Renkaat netistä

Alla listattuna eri rengasliikkeitä, jotka toimittavat Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.