Loma-asunnon vuokraaminen ulkomailta

Tässä oppaassa:

  • Sivustot loma-asunnon vuokraamiseen
  • Saa bonusta loma-asunnon vuokraamisesta
  • Loma-asunto tietystä maasta
Suosittuja sivustoja loma-asunnon vuokraamiseen:

Jos lähtee lomalle vähän isommalla porukalla tai muuten vain tuntuu siltä, ettei hotellihuone tarjoa tarpeeksi tilaa, yksityisyyttä tai mukavuutta, on yksi vaihtoehto loma-asunnon vuokraaminen. Loma-asunnon vuokraaminen saattaa tulla merkittävästi hotelli- ja jopa hostellimajoitusta halvemmaksikin. Tämä on erityisen totta, jos on liikkeellä isommalla, vaikkapa 10 hengen seurueella, josta jokainen maksaa osansa vuokrasta.

Netistä löytyy useita hyviä sivustoja, joiden kautta voi vuokrata loma-asunnon mistä päin maailmaa tahansa. Suomenkielisistä loma-asunnon vuokraussivuista parhaat ovat ehdottomasti Interhome.fi * ja Homeaway.fi. Englanninkielisistä hyviä vaihtoehtoja ovat muun muassa Belvilla.co.uk * ja Homelidays.co.uk.

Suositeltavin vaihtoehto on kuitenkin etsiä loma-asuntoa useasta paikasta ja vertailla eri sivustoilta löytyviä loma-asuntoja keskenään. Ei kannata tyytyä ensimmäiseen sopivalta vaikuttavaan asuntoon. Vähän vaivaa näkemällä ja vertailua tekemällä voi säästää helposti satoja euroja.

Sivustot loma-asunnon vuokraamiseen

Interhome
Interhome.fi * on erittäin suuri ja suosittu suomenkielinen loma-asuntojen vuokraussivusto. Sivustolta löytyy yli 32 000 loma-asuntoa 28 maasta. Interhome.fi:ssä on kätevästi eroteltu edulliset lomat ja vähän arvokkaammat ylelliset lomat, joten omalle budjetille sopivan loma-asunnon löytäminen on kohtuullisen helppoa.

Interhome.fi:ssä kannattaa myös huomioida Äkkilähdöt-sivulta löytyvät Last Minute – ja Early Bird -alennukset. Tekemällä varauksen 8 päivää ennen matkalle lähtöä, saa valikoiduista kohteista 33 % alennusta. Nopean varaajan etuna puolestaan saa 10 % alennusta vuokrasta, kun tekee varauksen 9 kuukautta ennen lomaa. Säästäjän näkökulmasta Interhome onkin usein paras paikka vuokrata loma-asuntonsa.

Homeaway
Homeaway.fi on osa HomeAway Inc -yhtiötä, joka on maailman kattavin loma-asuntojen vuokramarkkinapaikka. Homeawayn suomenkieliseltä sivustolta löytyy yli 34 600 loma-asuntoa ympäri maailmaa.

Homeaway.fi-sivustolla ei vielä tällä hetkellä pysty luomaan ilmoituksia suomeksi, vaan sivulla nähtävät ilmoitukset on automaattisesti käännettyjä ilmoituksia Holiday-rentals.co.uk-, Holidayrentals.rf- tai Fewo-direkt.de-sivustoilta. Tästä syystä loma-asuntojen suomenkieliset kuvaukset ovat aikamoista Google Translate -sekamelskaa. Tietoja loma-asunnoista sivustolta löytyy kuitenkin kiitettävästi, joten kohteista saa hyvän kuvan.

Wimdu
Wimdu.fi on osittain suomennettu sivusto, jolta löytyy yli 50 000 loma-asuntoa. Suoraan omistajalta vuokrattavien yksityisasuntojen ja huoneiden lisäksi Wimdun kautta voi löytää myös hostelleja ja hotelleja.

Belvilla
Belvilla.co.uk * on yksi Euroopan suurimpia loma-asuntoja vuokraavia sivustoja. Belvillan sivuilta löytyy loma-asuntoja 20 eri maasta. Belvilla.co.uk:n sivuilta kannattaa tarkistaa etusivulta löytyvien tarjousten lisäksi erityisesti Last Minutes -sivu, josta löytyy paljon loma-asuntoja esimerkiksi 20 % alennuksella.

Homelidays.co.uk
Homelidays.co.uk on myös osa HomeAway Inc -yhtiötä. Sivustolta löytyy jopa 80 250 vuokrattavaa loma-asuntoa. Homelidaysin kautta loma-asuntoa etsiessä kannattaa aluksi klikata hakukriteereistä päälle oranssi teksti Special Offers ja katsastaa, jos tarjouksista löytyisi hieman halvemmalla sopivaa loma-asuntoa.

Inter Chalet
Interchalet.co.uk on saksalainen loma-asuntoja vuokraava sivusto, jonka kautta löytyy yli 26 000 asuntoa 17 eri maasta. Sivustolta kannattaa tarkistaa ainakin etusivulta löytyvät Last Minute Offers – ja Special Offers -tarjoukset.

Saa bonusta loma-asunnon vuokraamisesta

Sisarsivustomme Bonusway.fi  kautta voi kerätä bonusta kahdesta tässä jutussa mainitusta palvelusta, Interhomesta ja Belvillasta. Interhomen kautta tehdyistä varauksista bonusta saa 10,50 € ja Belvillan kautta tehdyistä 2,00 %.

Loma-asunto tietystä maasta

Yllä esitellyt sivustot mahdollistavat loma-asuntojen vuokrauksen kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Netistä löytyy kuitenkin myös yhdessä tietyssä maassa sijaitsevien loma-asuntojen vuokraukseen keskittyneitä sivustoja. Jos tiedät jo, mihin maahan haluat matkata, saattavat myös seuraavat sivustot olla tarkastamisen arvoisia:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.