Lomamökin vuokraaminen Suomesta

Tässä oppaassa:

Suosittuja sivustoja lomamökin vuokraamiseen:

Sopivan lomamökin löytäminen ei ole aina helppoa. Netistä löytyy kuitenkin onneksi useita sivustoja, joilla lomamökkejä voi kätevästi vertailla muun muassa hinnan, varustelutason ja sijainnin mukaan, kunnes löytyy se oikea.

Vertailu onkin suositeltavaa, jotta varmasti saa lomamökkinsä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Kun sinulla on tiedossasi esimerkiksi, mistäpäin lomamökkiä etsit ja kuinka suurella porukalla olette lomalle lähdössä, kannattaa rauhassa käydä kaikki tällä sivulla mainitut sivustot läpi ja tehdä pientä vertailua näillä hakuehdoilla. Vaikka heti ensimmäisestä paikasta löytyisikin kiinnostava ja sopivan hintainen mökki, saattaa seuraavalta sivustolta löytyä yhtä hyvä vielä halvemmalla.

Sivustot lomamökin vuokraamiseen

Lomarengas
Lomarengas.fi * vuokraa mökkejä ympäri Suomea ja sillä on Suomen suurin lomamökkien valikoima. Sivuilta löytyy yli 3400 mökkiä. Lomarengas on yleisesti ottaen paras paikka aloittaa lomamökin etsiminen.

Lomaovi
Lomaovi.fi on suhteellisen uusi, kesällä 2010 avattu palvelu, jossa mökkien omistajat voivat ilmoittaa mökkejään vuokralle.

Mökkiavain
Mökkiavain.fi on Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy:n ylläpitämä välityspalvelu, joka vuokraa Pirkanmaalla ja Satakunnassa sijaitsevia lomamökkejä.

Luxury Holiday
Luxholiday.fi * on monipuolisesti varusteltujen viiden tähden loma-asuntojen vuokraukseen keskittynyt sivusto. Jos luksusmökin vuokraaminen kiinnostaa, on Luxholidaylla sellaisen löytämiseen Suomen laajin valikoima.

Nettimökki
Nettimokki.com on suositun Nettiauto.comin tapainen ilmoittelusivusto, jonne mökkien omistajat voivat laittaa mökkejään vuokrattavaksi. Nettimökissä on tällä hetkellä lähes 2000 ilmoitusta vuokrattavista mökeistä.

Mökit.fi
Mökit.fi-sivustolla voi hakea niin yksityisten kuin yritysten/keskusvaraamojen vuokramökkejä. Yksityisten jättämien ilmoitusten lisäksi Mökit.fi:stä löytyy siis myös ilmoituksia yritysten kuten Luxholidayn vuokraamista mökeistä.

Huvila.net
Huvila.net-palvelussa voi vuokrata lomamökin suoraan mökin omistajalta ilman välityspalvelua. Huvila.netin sivut ovat vähän kömpelöt käyttää, mutta mökkejä löytyy kiitettävästi, yli 1400 kappaletta. Lisäksi keskustelufoorumien perusteella monella on Huvila.netistä positiivisia kokemuksia.

Tori.fi
Tori.fi-myyntipalstan kautta on myös mahdollista löytää lomamökki. Tällä hetkellä Tori.fi:ssä on yli 1700 yksityisten jättämää vuokrailmoitusta ja lähes 150 yritysten ilmoitusta vuokrattavista mökeistä.

Saa bonusta mökin vuokraamisesta

Tässä jutussa mainituista palveluista Lomarenkaan ja Lux Holidayn sivuilta vuokratuista lomamökeistä voi kerätä bonusta sisarsivustomme Ostohyvitys.fi * kautta. Lomarengas tarjoaa tällä hetkellä 5 € bonusta varauksista ja Lux Holiday 1,65 % jokaisesta varauksesta.

Vinkkejä mökin vuokraajalle

Ennen mökin vuokraamista kannattaa tarkistaa:

  • Mökin varustus
  • Mökin sijainti
  • Kulkuyhteydet mökille
  • Kuinka monta henkilöä mökissä voi majoittua
  • Mitä palveluita mökin läheisyydessä on
  • Kuinka lähellä on lähin naapuri
  • Saako mökille ottaa mukaan lemmikkejä
  • Soveltuuko mökin ympäristö lapsille ja vanhuksille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.