Hampaiden valkaisu halvalla

Tässä oppaassa:

 • Varoituksia hampaiden valkaisusta
 • Hampaiden valkaisu kotikonstein
 • Kotimaiset verkkokaupat
 • Ulkomaiset verkkokaupat
 • Säästä hampaiden kotivalkaisussa alennuskoodeilla
Pikalinkit:

Hampaiden valkaisu hammaslääkärissä on suhteellisen kallista puuhaa, mistä johtuen hampaiden valkaisu kotikonstein on viime aikoina yleistynyt.

Esimerkiksi Glossin tarjoama hampaiden kevytvalkaisu maksaa 185 euroa ja tehovalkaisu puolestaan 345 euroa. ISoSmile.comista tilattava Crest Whitestrips -hampaidenvalkaisupaketti sen sijaan maksaa 43,80 euroa ja sillä pitäisi päästä samaan lopputulokseen.

Varoituksia hampaiden valkaisusta

Hampaiden valkaisu ei ole missään nimessä suositeltavaa, mikäli hampaissa on reikiä tai hampaat tai ikenet ovat muuten huonossa kunnossa. Myöskin jos hampaasi vihlovat herkästi, ei niiden valkaisu ole suositeltavaa. Pieniä kiillevaurioita ei pysty itse näkemään, joten ennen omatoimiseen hampaiden valkaisuun ryhtymistä on suositeltavaa käydä hammaslääkärillä tarkistuttamassa hampaat ja samalla kertomassa valkaisusuunnitelmistaan.

Hampaiden kotivalkaisupaketeista löytyvät aineet ovat hyvin vahvoja ja niillä on mahdollista saada aikaiseksi vakavia kiillevaurioita. Erityisen totta tämä on, jos alkaa ahnehtimaan ja pitää esimerkiksi valkaisuliuskoja suussaan pidempään kuin ohjeissa lukee. Jos siis valkaiset hampaitasi kotona, noudata tarkasti ohjeita.

Jos kuitenkin kesken kuurin sinusta tuntuu siltä, hampaasi ovat jo riittävän valkoiset ja ajattelet, että seuraavana päivänä ne saattaisivat olla jo liian valkoiset, lopeta kuuri kesken. Lisäksi jos hampaitasi vihloo hyvin voimakkaasti, lopeta kuuri kesken. Monet ovat kuitenkin sanoneet, että pieni vihlonta kuurin aikana on normaalia.

Hampaiden valkaisu kotikonstein

Jos hampaasi ovat hyvässä kunnossa ja haluat kokeilla niiden valkaisemista kotikonstein, seuraava askel on valkaisutuotteen valinta. Erinäisten foorumikirjoittelujen perusteella suosituin tuote hampaiden kotivalkaisuun on muun muassa ISoSmilen myymät Crest Whitestrips -valkaisuliuskat. 12 päivän paketti maksaa ISoSmilessa 43,80€ ja sen vaikutuksen pitäisi kestää 12 kuukautta.

Yksi edullinen vaihtoehto on Hammaslammas, joka myy valkaisuliuskojen sijaan valkaisukittejä ja valkaisukyniä. Valkaisukynä maksaa 29,90 €. Myös  myy valkaisukyniä, joskin hieman WhiteWorksiä kalliimmalla.

Smileo ja  Hammaslammas myyvät valkaisuliuskojen  lisäksi myös hampaidenvalkaisusettejä, joissa on muotit, valkaiseva geeli ja sininen valo, jotka yhdessä valkaisevat hampaat .

Jotkin kaupat myyvät valkaisuliuskojen, -kittien ja -kynien lisäksi myös hammastahnoja, joiden on tarkoitus valkaista hampaita samaan tapaan. Valkaisevat hammastahnat voivat kyllä poistaa kiilteen pinnalta lieviä värjäytymiä, mutta ne eivät muuta hampaiden perusväriä yhtään valkoisemmaksi. Lisäksi valkaisevien hammastahnojen päivittäinen käyttö voi vahingoittaa kiilteen pintaa ja ärsyttää limakalvoja ja ientä. Valkaisevia hammastahnoja ei olekaan suositeltavaa käyttää kuin kuuripohjaisesti muutama päivä putkeen.

Kotimaiset verkkokaupat

Teimme vertailun siitä, mistä hampaidenvalkaisutuotteita saa halvimmalla. Eri kaupoissa on myynnissä erilaisia tuotteita, mistä johtuen teimme vertailun erikseen jokaisen tuotekategorian kohdalla.

Halvimmat valkaisupaketteja myyvät verkkokaupat:

 1. Beconfident (44,90€)
 2. Smileo (58,40€)
 3. Hammaslammas (59,90€)
 4. Zentalwhite (59,90€)

Halvimmat valkaisuliuskoja myyvät verkkokaupat:

 1. ISoSmile (alk. 23,90 €)
 2. Norris (27 €)
 3. Zentalwhite (39,90 €)
 4. Smileo(44,90 €)

Halvimmat valkaisukyniä myyvät verkkokaupat:

 1. BeconfiDent  (29,50 €)
 2. Zentalwhite (29,90€)
 3. Hammaslammas (29,90€)

Muut kotimaiset verkkokaupat

Tuotteita hampaiden valkaisuun voi löytää myös muista kuin siihen erikoistuneista verkkokaupoista. Esimerkiksi Yliopiston Apteekista löytyy myös hampaiden valkaisuun tarkoitettuja tuotteita.

Ulkomaiset verkkokaupat

Valkaisutuotteita saa usein halvemmalla kun ne tilaa ulkomailta. Olemme listanneet alle muutamia ulkomaisia verkkokauppoja, joista valkaisutuotteita saa edullisesti.

Halpoja ulkomaisia hampaiden valkaisutuotteita myyviä verkkokauppoja:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.