Kuluttajapaneelit ja kyselytutkimukset

Kuluttajapaneelit ja kyselytutkimukset ovat näppärä tapa tienata vähän ylimääräistä rahaa tai erilaisia ilmaisia tuotteita. Homman juju on siinä, että osallistumalla luovuttaa samalla yhteystietonsa markkinointitarkoituksia varten. Paneeliin tai tutkimukseen liittymisen jälkeen alkaakin tavallisesti saada runsaasti mainospostia, joten liittymiseen kannattaa käyttää jotakin muuta kuin ensisijaista sähköpostiosoitetta.

Alla listaa eri kuluttajapaneeleista ja kyselytutkimuksista sekä pieni kuvaus jokaisesta.

Nielsen

Nielsen * on kuluttajapaneeli, johon osallistumalla saa ilmaiseksi kädessä pidettävän skannerin, jolla voi skannata ostamiensa tuotteiden viivakoodit ja näppäillä niiden hinnat. Osallistujia palkitaan pisteillä, joilla voi lunastaa esimerkiksi Fiskarsin, Marimekon, Iittalan tai Hackmanin tuotteita. Nielsen arpoo osallistujien kesken myös joka kuukausi 1000 € arvoisen tuotepalkinnon.

Nordic Panel

Nordic Panel palkitsee tutkimuksiin osallistumisesta maksamalla korvauksen suoraan rahana osallistujan Paypal-tilille. Paneelin jäsen saa korvaukseksi vähintään 0,5 € jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta. Korvaukset maksetaan jäsenen tilille, kun korvauksia on kertynyt vaadittava määrä. Tällä hetkellä vaadittava määrä on 5 €. Kukin paneelin jäsen voi saada enintään 10 € vuodessa.

Mielipidemaailma

Mielipidemaailma * on kuluttajapaneeli, jonka kyselyihin vastaamalla voi ansaita lahjakortteja verkkokauppoihin. Samalla osallistuu 1000 € neljännesvuosiarvontaan.

Mielipidetutkimus

Mielipidetutkimus * on ilmainen palvelu, joka palkitsee markkinatutkimuksiin osallistumisesta. Jokaista tutkimusta kohden saa palkkion, joka on tyypillisesti 1,50 € ja 5 € välillä ja korkeintaan 50 € erikoistutkimuksista. Tällä hetkellä Mielipidetutkimuksen palkintovaihtoehdot ovat lahjakortti CDONiin tai Hesburgeriin. CDONin lahjakortin saa, kun pisteitä on kerännyt tutkimuksiin osallistumalla 10 € arvosta ja Hesburgerin lahjakortin saa, kun pisteitä on 12 € arvosta.

Toluna

Toluna * on kuluttajapaneeli, jonka jäsenenä saa tuotenäytteitä ilmaiseksi kotiin testattavaksi. Paneelissa voi myös vastata kyselyihin, joista saatavilla pisteillä voi osallistua arvontoihin tai lunastaa lahjakortteja. Kyselyitä on myös mahdollista luoda itse.

YouGov

YouGov * palkitsee tutkimuksiin osallistujia pisteillä, joita voi vaihtaa arvoiksi tai siirtää tilille ja käyttää presentcard.fi-lahjakortin lunastukseen. Pisteiden määrä riippuu tutkimuksen pituudesta. Keskimäärin tutkimuksista saa 0,13 € vastaavan pistemäärän jokaista tutkimukseen käytettyä minuuttia kohden. Tietyistä tutkimuksista annetaan kaikille palkkioksi arpoja. Arvontoja suoritetaan joka kuukausi, ja palkintojen yhteisarvo on 140 000 € vuodessa.

TNS Gallup

TNS Gallup * on yksi maailman tunnetuimmista Gallup-taloista. He palkitsevat panelistejaan tällä hetkellä arpomalla heidän kesken Presentcard.fi:n superlahjakortin, jonka arvo on 100 €.

Ipsos

Ipsos on Euroopan johtava kuluttajapaneelin kautta markkinatutkimuksia tekevä yhtiö. Tällä hetkellä Ipsos palkitsee panelisteja arpomalla heidän kesken kolme kappaletta 1000 € arvoisia MasterCard-palkintoja.

GlobalTestMarket

GlobalTestMarket * palkitsee tutkimuksiin osallistumisesta MarketPointseilla sekä arvontalipukkeilla, joilla voi osallistua päivittäisiin ja kuukausittaisiin raha-arvontoihin. Kun on saanut kerättyä 1000 MarketPointsia, voi pisteet lunastaa 50 USA:n dollarin arvoisena rahapalkintona. GlobalTestMarketin kyselyt koskevat muun muassa elokuvia, ravintoloita, autoja ja kulutushyödykkeitä.

Discshop-raati

Discshop-raati * palkitsee tutkimuksiin osallistumisesta maksamalla korvauksen osallistujan Paypal-tilille. Palkkion voi myös halutessaan lunastaa Discshop-lahjakortteina. Palkkion määrä riippuu tutkimuksen kestosta ja kasvaa mitä useampaan tutkimukseen osallistuu. Jäsenkohtaisen korvauksen määrä voi olla enintään 99 euroa vuodessa ja 9,9 euroa viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.