Tienaa rahaa Ostohyvityksellä

Olemme maininneet Tarkkamarkka.comin sisarsivuston Ostohyvitys.fi * moneen kertaan, mutta siltä varalta, että asia on mennyt joltakin ohi, otetaan pieni kertaus: Ostohyvitys on ilmainen palvelu, jota käyttämällä saa rahaa takaisin verkko-ostoksistaan. Esimerkiksi ostamalla vaatteita Nelly.comista Bonuswayn kautta *, saat tällä hetkellä 11,50 % tilauksesi arvosta takaisin Ostohyvitys-tilillesi. Kun tilin saldo ylittää 15 €, voit pyytää ostohyvityksen siirtämistä pankkitilillesi.

Ostohyvitys.fi on tarkoitettu bonuksen keräämiseen verkko-ostoksista, mutta sen avulla on myös mahdollista tienata rahaa ilman että sitä käyttää itse senttiäkään. Ostohyvityksessä on nimittäin mukana myös kuluttajapaneeleja, arvontoja, nettipelejä ja muita kampanjoita, joihin liittyminen on ilmaista, mutta joista saa silti bonusta.

Lista Ostohyvityksen kampanjoista, joiden avulla voi kerätä itselleen ilmaista rahaa, löytyy täältä: http://www.bonusway.fi/ilmaiset *

Erityismaininnan arvoinen on Vivus-kampanja *, jossa saa 7,5 € jos hakee ilmaisen pikavipin. Edellytyksenä on, että ei ole ikinä aiemmin hakenut Vivukselta lainaa. Laina pitää tietenkin maksaa takaisin ajallaan, muuten alkaa korot ja kulut juosta. Tämä sopii vain niille, jotka ovat oikeasti ilmaisen perässä. On kuitenkin testattu ja toimii.

Osuma.fi * puolestaan maksaa 0,50 € jokaisesta palveluun kirjoitetusta arvostelusta. Arvosteluita saa aika nopeasti kirjoitettua, joten tuossa tienaa ihan hyvät rahat tunnissakin.

Kaikki bonukset saa vain jos rekisteröityy Ostohyvitykseen * ja menee kampanjan sivuille Ostohyvityksen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.