Ostokset ja kuluttaminen

Ruoan ostaminen edullisesti

Säästä satoja euroja ruokakaupassa

Ruokamenoissa on mahdollista säästää vuodessa tuhansia euroja oikeat tekniikat tuntemalla ja niitä hyödyntämällä.

Psykologiset kikat ruokaostoksissa säästämiseen

Tuntuuko sinusta, että ruokakauppa on täynnä ylivoimaisia houkutuksia? Laitatko aina ennen kassaa pari suklaapatukkaa kärryysi, joita kotona kadut? Lue täältä pari mielenhallintakikkaa, joilla voit säästää vielä lisää ruokakaupassa.

Yleisiä ostosvinkkejä

Säästä verkko-ostoksissa

Ostatko elektroniikkasi kuten kamerat, televisiot ja mp3-soittimet paikallisesta kodinkoneliikkeestä? Älä tuhlaa rahaa. Verkosta ostamalla voit säästää hinnoissa jopa 70 %. Esimerkiksi tavallista digikameraa ostaessasi säästösi on tyypillisesti yli 100 euroa!

Hyödynnä alennuskoodit

Hyödynnä verkkokauppojen kampanja-, kuponki- ja alennuskoodit tehdessäsi ostoksia. Varsinkin sesonkiaikoina alennuskoodeja löytyy netistä erittäin paljon. Voit säästää näin useita kymmeniä prosentteja ostosten loppusummasta!

Harkintaa vaativat ostosvinkit

Osalla ostamiseen liittyvistä säästövinkeistä on myös pimeä puoli. Ellet ole varovainen, voit säästämisen sijaan menettää rahaa. Lue täältä vinkit ja varoitukset.

Tunne kauppiaiden keinot

Kaupat ovat valmiita lähes mihin vain saadakseen sinut ostamaan enemmän. Tämä artikkeli kertoo kauppojen keinoista yleisimmät.

Erota halut ja tarpeet

Halujen ja tarpeiden erottaminen on yksi säästäväisen ostamisen perusperiaatteista. Lue täältä hieman lisää siitä, miten haluja ja tarpeita voi erotella.

Erityisiä säästömahdollisuuksia

Osta kirjat puolet edullisemmin

Pidätkö lukemisesta? Älä maksa turhasta. Kirjojen katteet ovat perinteisessä kirjakaupassa tähtitieteelliset. Osta kirjasi halvemmalla tai mikä parempaa, lue ne ilmaiseksi. Onko lapsesi koulussa tai opiskelemassa? Näillä vinkeillä voit auttaa häntä säästämään jopa tuhansia euroja!

Digikuvat paperikuviksi yli puolet halvemmalla

Otatko paljon valokuvia? Teetätkö kuvasi oman kotikaupunkisi valokuvausliikkeessä? Tilaa paperiversiot kuvistasi ulkomailta.

Olutta puoleen hintaan

Osta samaa olutta kuin nyt, samasta kaupasta kuin nyt, huomattavasti halvemmalla kuin nyt. Lue tämä uskomaton säästövinkki ja säästä vuodessa useita satoja euroja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tämä sivusto käyttää Akismetia roskapostin vähentämiseksi. Lue miten kommenttitietosi käsitellään.