Julisteen teettäminen halvalla

Tässä ohjeessa:

Halvimmat palvelut julisteen teettämiseen:

 1. Foto.com *
 2. Smartphoto *
 3. PosterPlease
 4. Pixum
 5. Eirikuva

Internetissä on paljon kuvavalmistamoita, joiden avulla voi teettää omia digikuviaan tai netistä löydettyjä kuvia paperiksi valokuviksi. Useat näistä palveluista mahdollistavat myös kookkaampien julisteiden ja canvas-taulujen teettämisen omista kuvista. Selvitimme, missä palvelussa julisteen teettäminen tulee halvimmaksi.

Otimme vertailuun mukaan seuraavat suomalaisille suunnatut palvelut:

Sekä kaksi meille tuttua englanninkielistä palvelua:

Muistettavaa julisteen teettämisessä

Tärkein asia, joka julistetta teettäessä kannattaa ottaa huomioon, on kuvan resoluutio. Jos pienestä kuvasta teettää ison julisteen, kuvan laatu kärsii, eikä juliste tule näyttämään kovin hyvältä. Tunninkuva.fi:stä löytyy taulukko, josta saa jonkinlaisen käsityksen siitä, kuinka ison julisteen kuvasta voi teettää.

Monien kuvavalmistamoiden sivuilla julistetta tehdessä ohjelma osaa hyvin huomauttaa, jos kuvan tarkkuus ei ole riittävä julisteen kokoon nähden, joten asiasta ei tarvitse itse pahemmin murehtia. Kokeilemalla selviää, kuinka ison julisteen kuvasta voi tehdä ilman että laatu kärsii.

Palvelujen hintavertailu

Alle olemme listanneet tässä jutussa mainitut palvelut hintajärjestyksessä halvimmasta kalleimpaan. Hinnat sisältävät aina toimituskulut. Otimme vertailuun mukaan yhden 50x70cm tai 50x75cm kokoisen julisteen teettämisen hinnan. Monia muitakin kokoja palveluista löytyy.

Hintavertailumme järjestys pätee siis vain tällä kyseisellä julistekoolla, eri koolla vertailtuna järjestys saattaa olla erilainen. Saattaa siis olla kannattavaa tehdä pientä vertailua itsekin, jos olet teettämässä erikokoista julistetta.

Halvimmat palvelut julisteen teettämiseen:

 1. Foto.com *  – 13,09 €
 2. Smartphoto * – 14,94 €
 3. PosterPlease – 15,95 €
 4. Pixum – 18,98 €
 5. Eirikuva – 19,90 €
 6. PhotoBox * – 20,85 €
 7. Ifolor * – 23,90 €
 8. DigiExpress – 25,80 €
 9. Colorkolmio.fi – 27,85 €
 10. Fotoyks ja Tunninkuva.fi – 35 €

Muista ennen tilaamista tarkistaa löytyykö verkkokauppaan voimassa olevaa alennuskoodia:

Bonusta julisteiden teettämisestä

Jos teetät julisteen Photoboxin tai Foto.comin kautta, voit ansaita ostoksestasi bonusta sisarsivustomme Ostohyvitys.fi * kautta. Ostohyvitys.fi:stä löytyvät kuvavalmistamot löydät täältä: http://www.ostohyvitys.fi/valokuvien-kehitys *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.