Lastenvaatteet halvemmalla netistä

Tässä oppaassa:

Lastenvaatteiden ostaminen käytettyinä:

Lastenvaatteiden ostaminen uutena:

Lastenvaatteita on mahdollista ostaa netistä hyvinkin halvalla, jos tietää, mistä etsiä. 

Lastenvaatteiden ostaminen käytettyinä

Lasten ja vauvojen vaatteet ovat sellaisia asioita, jotka on usein järkevä ostaa käytettyinä. Pienet lapset kasvavat vaatteista nopeasti ulos, joten niille ei ole pitkään käyttöä, mistä johtuen käytettynä myytävät vaatteet ovat usein hyväkuntoisia.

Olemme listanneet alle internetistä löytyviä sivustoja, joilla voi ostaa halvalla käytettyjä lastenvaatteita.

Nettikirppu

Nettikirppu.fi on Suomen suurin lastenvaatteiden nettikirpputori. Nettikirpusta löytyy vaatteita vastasyntyneistä aina 170 cm pitkille lapsille asti. Toimituskulut verkkokaupassa ovat 3,95 euroa.

PrettySales

Prettysales.fi on käytettyihin lastenvaatteisiin keskittynyt verkkokauppa. Toimituskulut verkkokaupassa ovat 2,90 euroa. Osa PrettySalesin tuotteista on myynnissä Huuto.netissä, joten niiden ostaminen edellyttää Huuto.net -tunnuksia.

Saanuska

Saanuska.fi on lastenvaatekirppis, josta löytyy vaatteita 50-116 cm pitkille lapsille ja kenkiä kokoon 22-23 asti. Toimituskulut ovat 3,90 € alle 45 € tilauksille. Yli 45 € ostoksiin toimitus on ilmainen.

Lasten pikku-kammarin kirpputori

Lasten pikku-kammarin kirpputori on Facebookissa toimiva yhteisö, jossa myydään ja ostetaan lastenvaatteita-, tarvikkeita ja äitiysvaatteita. Myyntityyli on vapaa, joten sivustolla on myynnissä tuotteita sekä kiinteällä hinnalla että huutokauppaperiaatteella.

Muut kauppapaikat

Lastenvaatteisiin erikoistuneiden osto- ja myyntipalstojen lisäksi kannattaa tarkistaa myös muiden kauppapaikkojen lastenvaateosastot:

Lastenvaatteiden ostaminen uutena

Jos et löydä hyviä lastenvaatteita käytettyinä tai haluat ostaa ne uutena, on internet täynnä lastenvaatteita myyviä verkkokauppoja. Olemme listanneet alle joitakin verkkokauppoja,jotka ovat erikoistuneet myymään lastenvaatteita ja -tarvikkeita.

Lista ei suinkaan ole kaiken kattava, vaan varsinkin pienempiä kotimaisia lastenvaatteiden verkkokauppoja on netissä pilvin pimein. Lisäyksiä listaan saa ehdottaa kommenteissa.

Lastenvaatteiden verkkokaupat:

Alennuskoodit ja bonukset

Monissa lastenvaatteita myyvissä verkkokaupoissa voi saada ostoksensa alennettuun hintaan käyttämällä alennuskoodia. Keräämme alennuskoodeja omalle Alennuskoodit.us -sivustollemme. Kannattaa siis ennen tilaamista tarkistaa sieltä löytyykö verkkokauppaan voimassa olevaa alennuskoodia.

Erityisesti Lekmerin ja Reiman verkkokauppoihin löydämme melko usein uusia alennuskoodeja.

Katso alennuskoodit:

Joistakin lastenvaatteita myyvistä verkkokaupoista voi kerätä bonusta sisarsivustomme Ostohyvitys.fi kautta. Ostohyvityksessä mukana olevat lastenvaatekaupat löytyvät osoitteesta http://www.ostohyvitys.fi/aidit-ja-lapset *

Yksi ajatus artikkelista “Lastenvaatteet halvemmalla netistä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.