Lemmikkitarvikkeet halvemmalla netistä

Tässä oppaassa:

Pikalinkit:

Tarjous: Zooplus * tarjoaa 5 % alennusta yli 100 euron tilauksiin alennuskoodilla VARASTOI.

Kuten mitä tahansa muutakin ostaessa, kannattaa lemmikki- ja eläintarvikkeiden kohdalla tehdä hintavertailua ennen ostoksen tekemistä. Helpoiten tämä onnistuu verkossa.

Vaikka tuotteet päätyisikin lopulta ostamaan kotikaupungin lemmikkiliikkeestä, kannattaa ennen sitä tarkastaako löytyisikö vastaavia tuotteita halvemmalla verkkokaupasta.

Toimituskulut lemmikkitarviketilauksissa

Verkosta lemmikkitarvikkeita tilatessa kannattaa ottaa aina toimituskulut huomioon, varsinkin, jos on tilaamassa jotain kookkaampaa. Jos hakusessa on koirankoppi, saa esimerkiksi Zooplussasta * sellaisen ilman toimituskuluja kun taas Eläintarvikekauppa.fi:ssä * koirankopin hintaan lisätään 50 euron rahtikulut.

Olemme listanneet alle tiedossamme olevia lemmikkitarvikkeita myyviä verkkokauppoja. Olemme pyrkineet mainitsemaan lyhyesti, jos verkkokaupassa on jotain erityistä huomion arvoista, kuten esimerkiksi tietty raja, jonka ylittämällä tilauksen saa ilman toimituskuluja.

Suosittuja lemmikkitarvikkeita myyviä verkkokauppoja

DocHorse

DocHorse.com * on Euroopan suurimpia hevosten lisäravinteita, hoitotuotteita sekä hevos- ja ratsastusvarusteita myyviä verkkokauppoja. Iso osa verkkokaupan tuotteista on suunnattu ammattimaiseen käyttöön. DocHorse tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus Suomeen yli 250 € tilauksille. Tavallisesti toimituskulut Suomeen 16,95 euroa.

Eläintarvikekauppa.fi

Eläintarvikekauppa.fi * myy koira-, kissa-, jyrsijä-, akvaario- ja lintutarvikkeita. Eläintarvikekauppa.fi tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksille

Eläintarvikekauppa.fi:n ilmainen toimitus koskee lmeisesti vain pieniä tuotteita. Esimerkiksi 149 euron Trixie-koirankoppiin lisätään ostoskorissa 50 euron rahtikulut.

Hullupulu.fi

Hullupulu.fi on monenlaisille lemmikeille tarvikkeita, leluja ja ruokaa myyvä verkkokauppa. Hullupulun valikoimista ei näyttäisi löytyvän isompia tarvikkeita kuten koirankoppeja. Hullupulu tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille

Koiralle.fi

Koiralle.fi  keskittyy nimensä mukaisesti vain koirille tarkoitettuihin tuotteisiin. Tuotteita löytyy kotiin, koulutukseen, ulkoiluun ja herkutteluun. Koiralle.fi tarjoaa:

 • 140 päivän ilmainen palautusoikeus

Lemmikkikauppa.fi

Lemmikkikauppa.fi tarjoaa tuotteita kissoille ja koirille sekä jonkin verran myös pieneläimille. Kissojen ja pieneläinten tuotteet löytyy vasemmalla olevan pikavalikon lopusta. Lemmikkikauppa.fi tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Lemmikkistore

Lemmikkistore.fi myy tarvikkeita ja ruokaa koirille, kissoille ja pieneläimille. Lemmikkistore tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille (ei koske elementtitilauksia, tarhaverkkorullia eikä koirankoppeja)

Musti ja Mirri

Mustijamirri.fi myy pääasiassa tuotteita kissoille ja koirille, mutta valikoimaa löytyy myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille. Musti ja Mirri tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

PetenKoiratarvike.com

PetenKoiratarvike.com myy nimestään huolimatta tuotteita myös kissoille ja pieneläimille. Pääpaino on kuitenkin koiran asumiseen, ulkoiluun, leikkiin, näyttelyihin, trimmaukseen ja matkustukseen keskittyvillä tuotteilla. PetenKoiratarvike.com tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille

PetNetstore

PetNetstore.fi tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikenlaisille lemmikeille. PetNetstore tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin
 • Kaupanpäällinen yli 50 € tilauksiin. Kaupanpäällisen saa valita muutamasta vaihtoehdosta.

Zooplus

Zooplus.fi * myy lemmikkitarvikkeita niin koirille, kissoille kuin pieneläimillekin. Verkkokaupassa on minimitilausraja 19 euroa. Zooplus tarjoaa:

 • Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille

Zooplussasta saa ilmaisen toimituksen myös kookkaammille tuotteille kuten koirankopeille.

Säästä lemmikkitarvikkeissa alennuskoodeilla ja Ostohyvityksellä

Monista lemmikkitarvikkeita myyvistä verkkokaupoista tilatessa voi säästää alennuskoodia käyttämällä. Ennen tilaamista kannattaakin tarkistaa Alennuskoodit.us-sivustoltamme, onko verkkokauppaan sillä hetkellä voimassa olevaa alennuskoodia.

Muuten lemmikkikauppojen kohdalla on alennuskoodien osalta aika hiljaista, mutta Zooplussaan saamme uusia koodeja melko usein.

Katso alennuskoodit:

Useista tässä jutussa mainituista verkkokaupoista voi lisäksi kerätä bonusta sisarsivustomme Ostohyvitys.fi kautta. Ostohyvitys.fi:ssä mukana olevat lemmikkitarvikekaupat löydät täältä: http://www.ostohyvitys.fi/lemmikit *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.