Ota yhteyttä

Otan kiitollisuudella vastaan palautetta blogistani, säästövinkeistäni sekä uutiskirjeestäni. Voit lähettää minulle palautetta helpoiten täyttämällä alla olevan lomakkeen ja painamalla Lähetä

Voit myös halutessasi lähettää minulle sähköpostia suoraan: markus.ossi@tarkkamarkka.com sekä liittyä Tarkan markan faniksi Facebookissa: Tarkkamarkka fanisivu

9 kommenttia

 1. Moro!

  Lukijoitasi voisi kiinnostaa tämä: http://www.valo-cd.fi.
  Sen avulla voi säästää reippaasti, kun ei tarvitse ostaa kalliita tietokoneohjelmia. Lisäksi VALO-CD:ssä on kyse muustakin kuin vain ilmaisuudesta.

 2. en löytänyt näitä tarkkamarkka.com:ista:

  -mineraalikivideodorantti. mm. apteekit ja ekokaupat myyvät. halvimmalla saa ebaysta (hakusana crystal deodorant). sieltä kividödön saa muutamalla punnalla, ja riittää vuodeksi. käyttöohje: kostuta ennen käyttöä. sivele kainaloon ja kostuta ennen toiseen kainaloon levittämistä. kuivaa käyön jälkeen esim. vessapaperilla. viilaa pinta tasaisin väliajoin, jottei dödö lakkaa toimimasta.

  -kuukuppi. ehdoton naisille. samalla elämäsi helpottuu huomattavasti kuukautisten aikana. käyttäsin vaikka olisi kalliimpi kuin siteet tai tamponit, mutta onneksi tulee halvemmaksi :)säästö noin 1800 euroa naisen elämän aikana. lisätietoja: http://www.kuukuppikunta.net

  -pesupähkinät. alenna pesuainekustannuksiasi.

  -no poo -metodi. eli ei shampoota. vaatii vaivannäköä aluksi.

  -vaatteet: suunnittele ostoksesi, eli hanki vaatekappaleita, jotka toimivat monissa eri tilanteissa. satsaa näihin, jos sinulla suinkin on varaa, koska muista että halvin ei aina tule pitkässä juoksussa halvimmaksi.

  -hiukset: älä pidä hiusmallia, jota pitää leikata ja värjätä joka kuukausi. sinun ei silti tarvitse näyttää röllipeikolta! lähellä omaa väriäsi oleva hiusväri kestää pidemmän värjäys-/sävytysvälin. hyödynnä kampaajaharjoittelijoiden tarjoukset!

 3. Kauppalehden maksumuurin takana olevat uutiset voi lukea ilmaiseksi estämällä maksumuurin AdBlock Plussalla. Ei tarvitse maksaa 99 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.