Tietoa

Minä ja jahdit
Minä ja jahdit

Hei, olen Markus Ossi ja kirjoitan Tarkan markan blogia sekä Tarkkamarkka.com sivustoa auttaakseni suomalaisia säästämään rahaa. Aloitin tämän blogin vuoden 2008 keväällä nimellä Penninvenyttäjän päiväkirja auttaakseni ihmisiä voittamaan rahavaikeutensa.

Opiskeluaikanani minua rasitti usean tuhannen euron opintolaina, mutta järjestelmällisen säästämisen avulla olen onnistunut pääsemään eroon veloistani ja jopa hankkimaan sijoitettavaa varallisuutta. Olen valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulusta ekonomiksi ja ehtinyt jo työskennelläkin talousasioiden parissa.

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen markus.ossi@tarkkamarkka.com.

4 vastausta artikkeliin “Tietoa”

 1. Samaa mieltä.

  Lisään vielä, että ajatus on loistava, ylläpitää blogia ja sivustoa joka auttaa ihmisiä hallitsemaan menonsa. Kaikkia neuvojahan ei ole pakko noudattaa ja kaikki neuvot eivät edes koske jokaista meistä. Esim. autoilun säästövinkit eivät taatusti autotonta rikastuta. Ja tuhannen euron säästövinkeissähän sanotkin että näillä ohjeilla voi halutessaan säästää jopa tuhannen euroa vuositasolla.

  Silti on myös otettava huomioon vaivannäkö. Toki on oltava valmis näkemään vaivaa säästääkseen rahaa, mutta kohtuus on pidettävä siinäkin mielessä.

  Muuten, nämä “ilmais”tarjoukset ovat virheellisiä, harvoin niissä mitään ilmaista tarjotaan, kuluttaja-asiamies on jo asiaa kommentoinut. Eli ilmainen ei voi olla vastikkeellista.

 2. Hei Make!

  Mielestäni oli hyvä teko antaa Pelastusarmeijalle moinen lahjoitus!
  Hyvä homma. Hienoa, että annat välillä omistasi. Blogisi rulettaa. 🙂

  <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.