Ilmaiset tekstiviestit

{literal}


{/literal}

Internetissä on tarjolla monia ilmaisia tekstiviestejä tarjoavia www-sivuja. Kannattaa kuitenkin varoa ulkomaalaisia sivuja, jotka pyytävät sinulta omaa matkapuhelinnumeroasi. Joillakin tällaisilla sivuilla rekisteröidyt viestin lähettämällä kuukausimaksullisen tekstiviestipalvelun käyttäjäksi.

Seuraavassa on lista suomalaisia palveluja, joiden kautta voit lähettää ilmaisia tai halpoja tekstiviestejä.

Viestikunkku

Viestikunkku.fi on suomalainen tekstiviestipalvelu, josta voi lähettää ilmaisia tekstiviestejä kaikkialle maailmaan. Lähetettyihin tekstiviesteihin ei liitetä mainoksia. Palvelun käyttö perustuu krediitteihin. Käyttäjät saavat krediittejä esimerkiksi osallistumalla palvelun yhteistyökumppanien kyselyihin tai kutsumalla kavereitaan palvelun käyttäjiksi. Palvelua ylläpitää Terre Oy.

Viestikunkku.fi-palvelusta on saatavilla myös ilmainen kännykkäsovellus. Sovelluksen voi ladata iPhonelle ja iPod Touchille sekä Androidille.

Apinat

Apinat.fi-palvelussa uudet käyttäjät saavat rekisteröityessään 20 ilmaista tekstiviestiä. Lisätekstiviestit ovat maksullisia. Jokaiseen lähetettyyn viestiin liitetään pieni mainos. Lisäksi käyttäjät sitoutuvat vastaanottamaan mainoksia omaan matkapuhelimeensa. Palvelun tuottaa Guerilla Mobile Media Oy.

Kapula

Kapula.fi on yhdistelmä maksullisuutta ja mainosrahoitteisuutta. Pientä kuukausimaksua vastaan voit lähettää 5 tekstiviestiä päivässä. Lisäksi sitoudut vastaanottamaan mainoksia omaan matkapuhelimeesi. Palvelun tuottaa Kapula & Rattaat Oy.

Go Mobile

Go Mobile Prepaid -liittymän omistajat voivat lähettää ilmaisia tekstiviestejä netin kautta * rekisteröitymällä Go Mobilen sivuille. Kiitos Jonille vinkistä.

Älypuhelinsovellukset

Älypuhelimille on saatavilla useita sovelluksia, joilla voi lähettää ilmaisia viestejä netin välityksellä. Viestien lähettäminen toimii samaan tapaan kuin tekstiviestien kirjoittaminen. Vaatimuksena on kuitenkin, että sama sovellus on asennettuna sekä viestin lähettäjän että vastaanottajan puhelimeen.

Yksi suosittu tekstiviestit korvaava sovellus on WhatsApp. WhatsAppin voi ladata ilmaiseksi iPhonelle, Androidille ja Windows Phonelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.