Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkkamarkan idea on jakaa säästövinkkejä sekä kertoa miten voit puolustaa omia oikeuksiasi. Kerromme tässä Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa miten käytämme henkilötietojasi.

Kerromme seuraavassa miksi ja miten kerään henkilötietojasi, oikeutesi ja valintasi niiden käyttöön liittyen sekä millä tavoin pyrimme säilyttämään ne turvassa ja luottamuksellisina.

Laadittu: 7.4.2009
Viimeisin muutos: 24.5.2019

Tämä on Tarkkamarkan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Seloste kattaa verkkosivuston, blogin, uutiskirjeen sekä sivustolta löytyvät työkalut.

Kerätyt tiedot

  • Jos tilaat Tarkan markan uutiskirjeen, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi. Voit myös antaa meille etu- ja sukunimesi.
  • Kun vierailet verkkosivuillamme tai kun lähetämme sinulle sähköpostia voimme käyttää evästeitä tai muuta seurantatekniikoita kerätäksemme tietoa selauskäyttäytymisestäsi sekä laitteista, joita olet käyttänyt päästäksesi sivustollemme (sisältäen IP-osoitteesi, tiedot sivuista tai linkeistä joilla olet vieraillut tai joita olet klikannut, selaimesi tyypin sekä mobiililaitteesi tunnistetiedot).
  • Jos kirjoitat kommentteja blogiin tai sivustollemme, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi sekä pyydämme etu- ja sukunimeäsi. Tallennamme lisäksi IP-osoitteesi.

Tietojen lähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietojen käyttö

Uutiskirje

Käytämme sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle sähköpostia. Tämä tapahtuu yleensä kerran viikossa, mutta voimme joskus lähettää erikoisuutiskirjeitä.

Sisäinen raportointi sekä tietojen analysointi

Käytämme henkilötietojasi sisäiseen raportointiin, analysointiin sekä parantaaksemme sivustoamme ja tehdäksemme siitä henkilökohtaisemman. Osana tätä käytämme hyväksi Google Analytics -työkalua. Silloin kun tarvitaan, tämän työn voi suorittaa kolmas osapuoli.

Yhteyden ottaminen sinuun

Keräämme ja voimme käyttää henkilötietojasi ollaksemme sinuun yhteydessä. Tämä voi tapahtua mikä olet ollut meihin yhteydessä, antaaksemme sinulle palkinnon mahdollisista kilpailuistamme tai pyytääksemme sinua osallistumaan kysely- tai markkinatutkimuksiin.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tietosuojalakien mukaisesti.

Markkinointi (oikeutettu etu)

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle sähköpostitse uutiskirjeitä. Uutiskirjeet, kuten koko tämä sivusto, voivat sisältää mainontaa. Voit peruuttaa uutiskirjeen seuraamalla uutiskirjeeseen lisättyjä ohjeita uutiskirjeen peruuttamisesta.

Käytämme henkilötietojasi myös kohdentaaksemme sinulle markkinointia.

Sivuston käyttö (oikeutettu etu)

Käytämme henkilötietojasi mahdollistaaksemme sinulle pääsyn sivustolle ja sivuston käytön.

Yhteydenpito asiakkaisiin (oikeutettu etu)

Käytämme henkilötietojasi ollaksemme sinuun yhteydessä.

Sivuston parantaminen ja käyttötrendien analysoiminen (oikeutettu etu)

Voimme käyttää henkilötietojasi tehdäksemme demografista segmentointia ja luosdaksemme profilointitietoja ymmärtääksemme paremmin mistä voisit olla kiinnostunut. Yritämme tehdä tästä sivustosta paremman ja henkilötietojesi käyttäminen tällä tavalla auttaa meitä siinä.

Henkilötietojen käsittelyn peruste

Käytämme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella harjoittaaksemme, ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme sekä luodaksemme ja ylläpitääksemme asiakassuhteita.

Joissain tapauksissa saatamme pyytää suostumustasi henkilötietojen käsittelylle. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.

Henkilötietojen luovutus

Organisaation sisällä

Jaamme henkilötietojasi organisaatiomme sisällä siinä määrin kuin se on tarpeen tämän selosteen mukaisiin tarkoituksiin. Saatamme jakaa henkilötietojasi organisaatiomme ulkopuolisille tahoille.

Kolmansille osapuolille

Saatamme käyttää kolmansia osapuolia Tarkkamarkka-sivuston tarjoamiseksi tai palveluun liittyvien toimintojen hallinnoimiseksi puolestamme. Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi informaatioteknologiajärjestelmiä ja -palveluita tarjoavat tahot.

Viranomaisille

Saatamme jakaa henkilötietoja viranomaisille, mikäli meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus.

Oikeudellisista syistä

Voimme luovuttaa henkilötietojasi organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin ja niiden käyttäminen on kohtuudella tarpeen:

(i) minkä tahansa soveltuvan lain, sääntelyn, ja/tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi
(ii) petoksen, rikoksen taikka tietoturvaongelman tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi ja tällaisen asian käsittelemiseksi; ja/tai
(iii) Frugal Oy:n tai käyttäjiemme etujen tai omaisuuden turvaamiseksi taikka turvallisuuden takaamiseksi tai yleisen edun turvaamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Mikäli mahdollista, ilmoitamme sinulle tällaisesta siirrosta ja käsittelystä.

Muista oikeutetuista syistä

Mikäli Tarkkamarkka-sivusto, me, meidän varat ja/tai osakkeet ovat yrityssaneerauksen, sulautumisen, konkurssin tai muun yritysjärjestelyn kohteena, voimme luovuttaa tai siirtää henkilötietojasi palvelun uudelle omistajalle ja/tai ylläpitäjälle.

Nimenomainen suostumus

Voimme luovuttaa henkilötietojasi ulkopuolisille kolmansille osapuolille muista kuin edellä mainituista syistä silloin, kun meillä on siihen nimenomainen suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää ja niitä voidaan käsitellä myös EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

Evästeiden käyttö

Käytämme kolmannen osapuolen yrityksiä mainosten näyttämiseen sivullamme. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Mahdollisesti käytettävät tiedot tallennetaan evästeisiin, jotka mahdollistavat mainosten näyttämisen tässä ja muissa verkkosivuistoissa. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.

Tietosuojan periaatteet

Tietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti.

Kun henkilötietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Rekisterinpitäjä ja yhteydenotto

Rekisterinpitäjä on Tarkkamarkka / Frugal Oy (y-tunnus 2421241-1). Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö on Markus Ossi.

Jos sinulla on kysymyksiä tietojesi käsittelystä tai muista tietosuojaan liittyvistä asioista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse markus.ossi@tarkkamarkka.com tai kirjeitse Tarkkamarkka c/o Markus Ossi, Taimistontie 37 B, 13130 Hämeenlinna.

Yksi kommentti

  1. Kuukauden kuluessa ( 13.2.2012 alkaen) en voi saada tilattu Cyti dilli group kautta tavoroiden.Soitanut helmikuun lopussa, oli sanottu, että tavoroiden tulevat ( 2-3 viikkoa toiminto aika), siihen asti eivät tulee. Haluaisin raha palautus. ystävällisin terveisin! Vesterinen

Vastaa käyttäjälle Marina Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *