Tietoliikenne ja puhelut

Löydä halvin laajakaistaliittymä

Tiesitkö, että paikallisen puhelinyhtiön laajakaistaliittymä kulkee yleensä aivan samoja lankoja pitkin kuin kilpailevankin operaattorin? Miksi maksaisit samasta palvelusta ylihintaa?

Etsi kotikuntasi halvin laajakaistaliittymä ja vaihda. Voit säästää 20 euroa kuukaudessa.

Kilpailuta puhelinliittymäsi

Liittymää vaihtaessa voit pitää vanhan matkapuhelinnumerosi ja usein ainoa huomaamasi ero liittymää vaihtaessa on halventuneet puhelinlaskut.

Soita ulkomailta halvemmalla Suomeen

Oletko lähdössä lomalle tai ulkomaille? Katso vinkit, miten voit olla halvalla tai jopa ilmaiseksi yhteydessä kotiin. Säästösi voi olla satoja euroja.

Halvat puhelut Suomesta ulkomaille

Näillä vinkeillä voit soittaa Suomesta ulkomaille halvalla tai jopa ilmaiseksi.

Ilmaiset tekstiviestit

Tämä vinkki on täällä puhtaasti nostalgiasyistä.

2 kommenttia

  1. Hei ! Meillä on Kylmäläntie 418 , 02540 Kylmälä ( Kirkkonummi ) erittäin huono langatonnetti , sekä kännykät toimii vain juuri ja juuri kun menet ulos puhumaan ! Olen saanut valitettavasti vain tiedon , että olemme katvealueella !! Mitä pitäisi tehdä kun tuota nettiä tarvitsemme työn takia päivittäin ?? Meillä on puhelinlanka sisälle asti mutta en saa mistään selville , mistä siihen sen netin saa ?? Terv. Ismo Vilkas Kylmälä

    1. Puhelinlinjaa kautta tuleva laajakaistaliittymä on nykyään yleensä tekniikaltaan ADSL.

      Jotta voit tarkistaa saatavuuden, sinun pitäisi tietää minkä puhelinyhtiön aluetta tuo on. Liittymän saa siltä operaattorilta kuin puhelinliittymänkin.

      Periaatteessa jotkut operaattorit voivat tarjota liittymää niin että he vuokraavat fyysisen verkon puhelinoperaattorilta. Käytännössä näin ei juurikaan tapahdu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.