Nuorten naisten muotiblogit

Rekisteröin tämän uuden blogiosoitteeni Blogilistaan pari päivää sitten ja tulin samalla vilkaisseeksi tämän hetken suosituimpia blogeja. Vanha sanonta, että Suomi seuraa Ruotsia parin vuoden viiveellä näyttää pitävän paikkaansa tälläkin rintamalla.

Olen jo aiemmin ihmetellyt juttuja ruotsalaisen Isabella Löwengripin Blondinbella-blogista. Tämä vain 18-vuotias tyttö ansaitsee lehtien mukaan Ruotsin suosituimmalla blogillaan kymmeniä tuhansia euroja kuussa. Hän on jo pari vuotta sitten perustanut bloginsa ympärille osakeyhtiön, jonka hallituksen puheenjohtaja on Google Sverigen entinen toimitusjohtaja.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip

Myös Suomessa blogilistan kärkisijoja hallitsevat nyt nuorten naisten muoti- ja vaateblogit. Tarkan markan näkökulmasta on hauska nähdä, että monet näiden tyttöjen artikkeleista käsittelevät kirpputorilöytöjen esittelyä ja käteviä ruokareseptejä.

Pikaisen blogilistan selailun perusteella ”Suomen Blondinbellan” tittelistä kilpailevat Moumou mouruaa, Mungolife, Give wings to my life/style sekä Tara Banxx.

Näinköhän Suomenkin lehdissä on vuoden päästä juttuja Moumou Oy:stä, miljoonan euron liikevaihtoa tekevästä blogi-imperiumista, jonka hallituksen puheenjohtajana toimii Suomen Googlen maajohtaja Petri Kokko?

(Ps. Tervetuloa kaikki MouMoun lukijat! Tsekatkaa samalla reissulla saittini https://www.tarkkamarkka.com. Sieltä löytyy mieletön määrä erilaisia ohjeita rahan säästämiseen, kuten vinkki ilmaisesta Trendi-lehden näytenumerosta.)

MouMou - Suomen Blondinbella?
MouMou - Suomen Blondinbella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.