Saituri Helsingin Sanomissa

Saituri Helsingin Sanomissa
Saituri Helsingin Sanomissa

Pienen tauon jälkeen bloggaamisen pariin palanneesta Rinta-Lopin Antista eli tuttavallisemmin Saiturista oli juttu Helsingin Sanomissa eilen perjantaina 3.2.2012. En itse tilaa Helsingin Sanomia, mutta onnekseni vanhempani osasivat ottaa jutun minua varten talteen.

Antti ottaa kantaa erityisesti nykyiseen heti-mulle-kaikki-nyt -kulttuuriin. Antin mukaan ”lyhyen aikavälin nautinnot voittavat pitemmän ajan suunnittelun. Nautintojen siirtämisellä voisi saada aikaan suuria muutoksia elämässään. Omia haluja voi muokata.”

Lisäksi valotetaan Antin taustoja ja kerrotaan siitä, miten 1990-luvun lama ajoi hänen perheensä ahtaalle.

Juttu päättyy kuvaukseen Saiturin blogissa viime vuonna pyörineestä erittäin mielenkiintoisesta säästöhaasteesta: ”Rinta-Loppi on organisoinut sivustonsa kautta myös säästämistempauksia. Hän ja 70 lukijaa ottivat tavoitteekseen säästää 450 000 euroa. Lopputulos oli 300 000 euroa.”

Juttu oli sen verran mielenkiintoinen, että meillä koko perhe luki tuon hyvin suurella mielenkiinnolla. Jos (ja oletettavasti kun jos olet tämän blogin lukija) sinulle ei tule Helsingin Sanomia, tee kuten minä ja pyydä perjantain lehti joltakin sukulaiseltasi tai käy sunnuntain kävelylenkillä dyykkaamassa paikallinen lehtiroskis.

Antin blogi löytyy osoitteesta http://www.saituri.org

7 kommenttia

  1. Jos joku sattui tulemaan tänne äsken RSS-lukijan kautta ja juttu näytti kovin tyhjältä, oli syynä se, että yritin blogata matkapuhelimen kautta epäonnistuen surkeasti.

  2. Taisi epäonnistua tuo kuvan liittäminenkin? Ei tuosta tekstistä ainakaan selvää saa, vai lieneekö tarkoituskaan.

  3. Pystytkö ottamaan paremman kuvan/skannaamaan lehdestä, niin ihmiset voivat lukea sen paremmin =)

  4. Olli: En kehtaa ilman HS:n lupaa laittaa skannattua kuvaa. Pitänee kysäistä Antilta, että saisikohan hän tuosta PDF-version julkaistavaksi omassa blogissaan. Usein lehdet tällaisen jutun kohteelle antavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.