1000 euron säästöhaasteen valmistelua

Olen jo pari kertaa aiemminkin vihjannut suunnitelmistani tehdä täällä blogissa syyskuussa 1000 euron säästöhaaste. Sain tämän ajatuksen osallistuttuani Darren Rowsen ”31 päivää parempaan blogiin” -haasteeseen. Pari viikkoa tuon jälkeen huomasin, että Ramit Sethikin oli järjestänyt vastaavan haasteen omassa blogissaan nimeltään ”Säästä 1000 dollaria 30 päivässä”.

Haaste lyhyesti:

  • Tavoitteena on löytää kuukauden aikana 1000 euron vuosisäästöt omista (tai oman talouden) menoista
  • Kerron täällä blogissa kuukauden ajan joka päivä yhden säästövinkin
  • Osallistujat kommentoivat vinkkiin paljonko he saivat vinkin avulla säästettyä tai miten vinkin toteutus onnistui

Kuten Ramitilla, myös minulla on tavoitteena, että vinkkien ideana ei ole sanoa ainoastaan, että ”älkää ostako tavaraa x”.

Olen jo hahmotellut varsin ison kasan erilaisia vinkkejä, mutta aina on tilaa uusille ideoille. Jos siis sinulla on jokin säästövinkki, jonka haluat jakaa muiden blogin lukijoiden kanssa, lähetä se minulle osoitteeseen tarkkamarkkacom@gmail.com. Tavoitteeni olisi, että 30 päivän aikana vinkeistä viisi olisi lukijoiden lähettämiä tai inspiroimia.

Olen lisäksi suunnitellut, että lähettäisin päivän haasteet / vinkit halukkaille myös sähköpostitse.  Osallistuin itse Darren Rowsen haasteeseen sähköpostin kautta ja se toimi mielestäni jopa paremmin kuin blogin seuraaminen päivittäin.

Lisäksi teen foorumeille oman osion, jossa voi keskustella haasteesta, vinkeistä ja niiden toteutustavoista.

Jos kaikki menee hyvin, olemme syyskuun lopussa onnistuneet löytämään hyviä, uusia säästökohteita ja hallitsemaan omaa talouttamme hieman paremmin.

Tällaista on siis suunnitelmissa. Miltä kuulostaa?

2 kommenttia

  1. Hei Markus,

    en nyt äkkiseltään löytänyt sivuiltasi firmaa, josta tilaat käyntikorttisi. Mikä se olikaan? Sieltä sai ilmeisesti käyntikorttikotelonkin matkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.