Näin saat vessapaperin riittämään kauemmin

Tallattu rulla telineessä
Tallattu rulla telineessä

Pienistä lapsista mikään ei ole niin hauskaa kuin tyhjentää koko WC-paperirulla vessan lattialle. Nokkelimmat voivat keksiä laittaa WC-paperin pään vessanpönttöön ja vetää koko rulla vauhdilla viemäriin. WC-paperirullien pyöreys houkuttelee myös aikuisia ottamaan paperia enemmän kuin tarvitsisi.

Helppo tapa estää sekä taaperoiden touhut että vanhempien tuhlailu on tallata rullan päälle. Näin rulla ei enää pyöri niin helposti telineessä. Paperia tulee luontaisesti otettua vähemmän. Tämä säästää sekä rahaa että luontoa. Parhaimmillaan vältät myös vessan tukkeutumisen.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.