Näin saat vessapaperin riittämään kauemmin

Tallattu rulla telineessä
Tallattu rulla telineessä

Pienistä lapsista mikään ei ole niin hauskaa kuin tyhjentää koko WC-paperirulla vessan lattialle. Nokkelimmat voivat keksiä laittaa WC-paperin pään vessanpönttöön ja vetää koko rulla vauhdilla viemäriin. WC-paperirullien pyöreys houkuttelee myös aikuisia ottamaan paperia enemmän kuin tarvitsisi.

Helppo tapa estää sekä taaperoiden touhut että vanhempien tuhlailu on tallata rullan päälle. Näin rulla ei enää pyöri niin helposti telineessä. Paperia tulee luontaisesti otettua vähemmän. Tämä säästää sekä rahaa että luontoa. Parhaimmillaan vältät myös vessan tukkeutumisen.

Tekijä: Markus Ossi

Markus Ossi on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomisti. Markus on opiskellut rahoitusta HEC Montréalissa ja markkinointia ESC Reimsissä. HEC Montréalissa hän opiskeli sijoitusportfolioiden hallintaa, johdannaisinstrumenttien hinnoittelua sekä kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. ESC Reimsissä hän opiskeli markkinointia sekä brändien hallintaa. Markus on ollut säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana mm. Huomenta Suomessa, Kuningaskuluttajassa sekä Jenny+ -ohjelmassa.

Yksi ajatus artikkelista “Näin saat vessapaperin riittämään kauemmin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.